Головна Новини Суспільство події Рибалка спіймав акулу: він не очікував побачити таку знахідку у її череві
commentss НОВИНИ Всі новини

Рибалка спіймав акулу: він не очікував побачити таку знахідку у її череві

Американську туристку знайшли у череві акули.

сьогодні, 12:22
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Рибалка в Індонезії помітив акулу, яка дивно поводилась. Чоловік припустив, що вона могла з’їсти пластик, проте він зробив жахливе відкриття — у череві спійманої ним акули знайшли тіло людини, яке після ретельного дослідження було ідентифіковано як останки зниклої 68-річної  американки Колін Монфор.

Рибалка спіймав акулу: він не очікував побачити таку знахідку у її череві

Акула. Фото з відкритих джерел

Колін Монфор приїхала в Індонезію разом із чоловіком, щоб зайнятись дайвінгом. 26 вересня вона вирушила на занурення з групою друзів та гідом. Однак сильна течія віднесла її у відкрите море, і рятувальники протягом кількох днів намагалися знайти жінку. Попри всі зусилля, пошукову операцію довелося припинити через екстремальні погодні умови.

Невдовзі були виявлені останки американської туристки. Місцевий рибалка знайшов частини тіла Колін Монфор в череві акули.

"Акула була спіймана, але не була в нормальному стані. Я думав, що вона проковтнула пластик або рибальську сітку. Вони відкрили її, щоб знайти проблему, а всередині були останки жінки", — розповів рибалка.

За словами місцевої влади, сім’я Колін вважає, що її смерть сталася не внаслідок нападу акули, а, ймовірно, через проблеми зі здоров’ям під час занурення. Після цього тіло могло стати здобиччю морського хижака.

Посольство США вже проводить тести для офіційної ідентифікації останків для завершення юридичних процедур. Напади акул в регіоні вкрай рідкісні. За статистикою, за понад 250 років тут було лише 11 нападів акул. Останній випадок стався у липні 2022 року, коли у водах поблизу Балі російського туриста вкусила невелика акула.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що акула напала на російського туриста на Мальдівах.

Також "Коментарі" писали про те, в яких країнах акули найчастіше нападають на туристів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини