Головна Новини Суспільство події Морська піхота тримає позиції на правому березі річки Кальміус:агресора зупинено
commentss НОВИНИ Всі новини

Морська піхота тримає позиції на правому березі річки Кальміус:агресора зупинено

Міст через річку Сіверський Донець неподалік населеного пункту Щастя зруйновано

25 лютого 2022, 17:30 comments1213
Поділіться публікацією:

В п’ятницю,25 лютого  військові української  системи протиповітряної оборони знищили кілька балістичних ракет російських окупантів та  два літаки. Про це інформують в Генеральному штабі ЗСУ.  Про точну кількість ліквідованих ракет у відомстві не повідомляють.

   Морська піхота  тримає позиції на правому березі річки Кальміус:агресора зупинено

Відновлений українською владою міст через Сіверський Донець / фото rnbo.gov.ua/

Представники українського Генштабу проінформували, що агресор не припинив  дії наступальної операції стосовно України, але військові, що представляють Збройні Сили нашої країни, надають достойну  відсіч російським нападникам та стоять на своїх позиціях.

За оприлюдненою військовими інформацією, підрозділи Об’єднаних сил витримали важкі бої. Але просування ворога було зупинено та українські позиції збережені.  Переправу  через ріку Сіверський Донець неподалік населеного пункту Щастя зруйновано.  Військовослужбовці підрозділів морської піхоти окупувались на правому березі річки Кальміус. Інші бойові механізовані частини закріпились на визначених  для цього рубежах по всій протяжності  лінії зіткнення.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що Біля Чернігова тривають важкі бої: бронетехніка ворога іде на Київ і Ніжин.В передмістях міста Чернігів йдуть активні бойові дії, разом з тим частина ворожих колон обійшла обласний центр і рушила в напрямку столиці та міста Ніжина. Про це інформує  Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, розмістивши свій відеоролик. За його словами, на підступах до міста, з єльського напрямку та напрямку міста Гомеля,  ситуація склалась дуже складна.  Посилаючись на інформацію від керівників місцевих об’єднаних територіальних громад, велика  кількість бронетехніки та особовий склад російських армійських угрупувань, очевидно, направляється  у напрямку  Ніжина та  Києва, обходячи Чернігів.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини