Головна Новини Суспільство події Момент смерті військової під Одесою потрапив на відео: дуже різко падає
commentss НОВИНИ Всі новини

Момент смерті військової під Одесою потрапив на відео: дуже різко падає

Медики вже назвали причину раптової смерті, й це - не вакцина

25 березня 2021, 11:29 comments1269
Поділіться публікацією:

Останні хвилини життя військовослужбовиці, яка померла посеред вулиці в Чорноморському Одеської області, потрапили на відео. Ролик опубліковано в ряді Telegram-каналів.

Момент смерті військової під Одесою потрапив на відео: дуже різко падає

Фото з відкритих джерел

На відео видно, як жінка різко впала.

Нагадаємо, в Одеській області в позаслужбовий час і поза військовою частиною раптово втратила свідомість військовослужбовець за контрактом, а медики не змогли її реанімувати. Жінка страждала на гіпертонію, а днями ввели вакцину від COVID-19. Останній факт викликав широкий резонанс в суспільстві.

Найближчим часом її повинні бути залучити до виконання службово-бойових завдань в районі проведення ООС, тому 21 березня з дотриманням всіх алгоритмів отримала щеплення від COVID-19. Відзначається, що щеплення зробила досвідчена мобільна бригада з імунізації від Департаменту охорони здоров'я Одеської ОДА. За словами начальника медичної служби військової частини, де вона проходила службу, станом на ранок 23 березня скарг на стан здоров'я жінка не висловлювала.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві охорони здоров'я назвали причину смерті військовослужбовиці, яка раніше отримала щеплення від коронавірусу. Як стало відомо після судової медекспертизи, жінка загинула через гостру серцево-судинну недостатність. Крім цього військова страждала на атеросклеротичний кардіосклероз, що також могло вплинути на самопочуття і подальший летальний результат. Разом із загиблою свою дозу вакцини з одного флакона отримали ще дев'ять її товаришів за службою. Всі вони почувають себе задовільно, скарг на здоров'я не надходило.

У МОЗ закликають людей ретельно перевіряти інформацію і не поширювати фейкові повідомлення про те, що смерть військовослужбовиці була пов'язана з вакцинацією від коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

САРА

28 березня 2021, 08:58

Брехня на постном масле!Здоровая женщина-военная и вдруг умирает на глазах у людей.Явно, что ей не туда и не то вкололи! Хто ей вколол-на гильятину и немедленно!

Bujhm

25 березня 2021, 12:02

Что они несут. А медицинскую комиссию военнослужащая не проходила? И как она попала на службу, если имела такой букет болезней? Тут два варианта - либо комиссия не к черту, либо все таки вакцина от степанова. Я лично склоняюсь к второму варианту. И жду когда уже этим врагам народа воздадут по делам ихним.


Новини