Головна Новини Суспільство події Молода породілля померла від ускладнень після COVID-19: що відомо про трагедію
commentss НОВИНИ Всі новини

Молода породілля померла від ускладнень після COVID-19: що відомо про трагедію

У покійної залишилося двоє дітей

28 жовтня 2021, 13:45
Поділіться публікацією:

Молода породілля померла від ускладнень після COVID-19: що відомо про трагедію

Жінка останні дні перебувала в реанімації, фото Київська ОДА

Як стало відомо, жінка народила нещодавно дитину, однак хворіла на  COVID-19. В лікарні вона померла від ускладнень після хвороби. Про це пише РБК-Україна з посиланням на сторінку Марічки Падалко у Facebook.

Відомо, що жінка працювала вчителем англійської мови в одному зі столичних загальноосвітніх закладів — школі №155. В покійної Ірини Шамоти народилася здорова дитина. В Ірини двоє дітей. Як відомо з допису, жінка інфікувалася вірусом під час вагітності й у неї був важкий стан, породіллю госпіталізували до реанімації.

Діти Марічки Падалко навчаються в школі, де викладала покійна Ірина Валеріївна. Наразі небайдужі збирають кошти для підтримки родини жінки.

Станом на 28 жовтня в Україні зафіксовано 26 071 новий випадок захворювання на COVID-19. Захворіло 1830 дітей, 477 медиків. Протягом доби померло 576 осіб.

Нагадаємо, що в Україні всього три області в "жовтій" зоні. До "червоної" зони потрапили ще сім областей. Заборони там почнуть діяти з 30 жовтня. У Національній академії наук України спрогнозували середню кількість нових випадків COVID-19 щодня до 2 листопада може бути приблизно 22 960 або 24 625 осіб, а з 3-9 листопада — 24 242 або 28 929 осіб.

Як повідомляв портал "Коментарі", за словами міністра охорони здоров’я Словенії, країна може зіткнутися з кошмарним сценарієм розвитку епідемії COVID-19, що лютує в Словенії та інших країнах Центральної та Східної Європи з низьким рівнем вакцинації. Міністр Янез Поклукар повідомив 27 жовтня, що в лікарнях мало ліжок, адже епідеміологи реєструють найбільше нових випадків захворювання з січня 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини