Головна Новини Суспільство події Могили українських захисників було пошкоджено вандалами (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Могили українських захисників було пошкоджено вандалами (ФОТО)

Вночі у Львові вандали пошкодили могили українських захисників

сьогодні, 10:39
Поділіться публікацією:

Могили зіпсували на Личаківському цвинтарі на полі почесних поховань №76. Про це повідомив керуючий справами виконавчого комітету Львівської міської ради Євген Бойко, інформую портал "Коментарі".

Могили українських захисників було пошкоджено вандалами (ФОТО)

Пошкоджені могили військових ЗСУ. Фото: Львівська міскрада

"Вночі вандали здійснили наругу на могилах наших Героїв на полі почесних поховань № 76 Личаківського кладовища. Служби працюють на місці. Передивляємося камери відеоспостереження", — написав Євген Бойко на своїй сторінці у Facebook.

Могили українських захисників було пошкоджено вандалами (ФОТО) - фото 2
Могили українських захисників було пошкоджено вандалами (ФОТО) - фото 3
Могили українських захисників було пошкоджено вандалами (ФОТО) - фото 4

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Києві затримали чоловіка, який на Хрещатику принижував загиблих військовослужбовців

Під час моніторингу соцмереж працівники поліції Києва виявили відеозапис, на якому чоловік, використовуючи ненормативну лексику негативно висловлювався в бік українського суспільства та принижував військових, зокрема захисників, які загинули захищаючи український народ від російського агресора. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Києва.

У результаті проведених оперативних заходів працівники поліції спільно зі співробітниками СБУ встановили особу зловмисника та затримали його поблизу місця проживання. Ним виявився 45-річний уродженець Харкова, який останнім часом мешкає у столиці.

Зазначимо, що відео цього чоловіка виклав у мережу засновник спецпідрозділу "KRAKEN" Костянтин Немічев, який прокоментував його висловлювання та зазначив, що просто вибачень за цей вчинок мало.

Читайте також: "Всі, як пацюки побігли": горе-блогерка зі столичного вокзалу опинилася у поліції

На вокзалі у Києві жінка зверхньо висловлювалася щодо громадян, які прямували до укриття під час сигналу "Повітряна тривога" та вихваляла російського агресора.

Поліцейські спільно зі співробітниками СБУ встановили особу та оперативно затримали її в одному з закладів харчування поблизу залізничного вокзалу. Порушницею виявилась уродженка Донеччини, 2001 року народження, яка останнім часом мешкала у столиці. У соцмережах повідомляється, що жінка приїхала з так званої  "ДНР" та прославляє країну-агресора. Відео – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини