Головна Новини Суспільство події Мітинги проти ЗСУ у Покровській громаді: чи правда це
commentss НОВИНИ Всі новини

Мітинги проти ЗСУ у Покровській громаді: чи правда це

Ворог продовжує створювати фейки проти ЗСУ

сьогодні, 16:53
Поділіться публікацією:

Голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін попередив про фейк, повідомляє портал "Коментарі". На своїй сторінці у Facebook він розповів про фейковий коментар. 

Мітинги проти ЗСУ у Покровській громаді: чи правда це

Фейк. Фото голови Донецької ОДА Вадима Філашкіна

“У мережі поширюється відео з начебто моїм коментарем про ситуацію в Покровській громаді. У відео йдеться про те, що місцеві жителі організовують мітинги проти ЗСУ, конфліктують з військовими, а тому у громаді буде проведена примусова евакуація населення. Ця інформація не відповідає дійсності”, — наголосив голова ОДА.

Він пояснив, що голос на відео не належить йому, а озвучена інформація повторює російські пропагандистські наративи та покликана спричинити напруження у суспільстві.

“Закликаю всіх уважно ставитись до інформації в Інтернеті та довіряти тільки офіційним джерелам!”, — звернувся голова ОДА до жителів області.

Нагадаємо, що наприкінці вересня заплановано курсування евакуаційних поїздів з Донеччини до Чернівецької області. Спеціальний поїзд вирушатиме раз на чотири дні. У цьому місяці заплановано два рейси — 24 та 28 вересня. Хто та як може евакуюватися у більш безпечні райони, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що бої на Покровському та Курахівському напрямках залишаються інтенсивними, але ворогу не вдається просунутися вперед. ЗСУ успішно стримують окупаційні сили, не дозволяючи їм наблизитися до Покровська. Російські війська намагаються оточити місто, атакуючи з півночі через Нью-Йорк та з півдня в напрямку Курахового. Яка мета окупантів, читайте детальніше за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини