Головна Новини Суспільство події Мінують території та зривають евакуацію населення: окупанти продовжують порушувати міжнародне право
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінують території та зривають евакуацію населення: окупанти продовжують порушувати міжнародне право

Росія жорстоко руйнує українські міста та вбиває людей

18 квітня 2022, 20:40
Поділіться публікацією:

Військові сили РФ вже 54-й день жорстоко руйнують  міста нашої країни та вбивають  мирних мешканців. При цьому, агресори  цинічно йдуть на порушення  норм Міжнародного гуманітарного права.Про це інформують представники  Генштабу.

Мінують території та зривають евакуацію населення: окупанти продовжують порушувати міжнародне право

РФ вбивати цивільних громадян (фото з відкритих джерел)

Зокрема, окупанти йдуть на блокування  ініціатив про евакуацію цивільних мешканців з  населених пунктів, які вони окупували  та не хочуть погоджувати гуманітарні маршрути. Також росіяни обстрілюють навколишні райони,  через які пройдуть можливі "зелені коридори".

"Окрім того, на зайнятих територіях ворог викрадає та вивозить до російської федерації обладнання, техніку та вироблену продукцію місцевих підприємств та мінує поля сільськогосподарського призначення",- підсумовують в Генштабі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що РФ зосередила у Чорному морі багато крилатих ракетВ акваторії Чорного моря знаходиться  п'ять  російських носіїв  крилатих ракет морського базування типу "Калібр",  всього у них щонайменше 36 ракет. Про це сьогодні на брифінгу сказав  спікер  українського оборонного міністерства  Олександр Мотузяник. За його словами, за минулу  добу число вильотів екіпажів оперативно-тактичної авіації РФ збільшилось  у півтора раза. Зараз  в Чорному морі  знаходиться п'ять ворожих носіїв крилатих ракет морського базування типу "Калібр".  "Сила  їх потенційного сумарного залпу – щонайменше 36 ракет", – підсумував Олександр Мотузяник. За минулу добу російська авіація збільшила кількість вильотів в 1,5 раза. Окупанти продовжують наносити ракетні удари.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини