Головна Новини Суспільство події Мінус чотири колеса: на трасі Харків-Київ утворилися величезні ями (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінус чотири колеса: на трасі Харків-Київ утворилися величезні ями (фото)

Можливою причиною цього могли стати погодні умови

4 лютого 2021, 16:07
Поділіться публікацією:

На трасі Харків-Київ, неподалік від села Коротич, в буквальному сенсі "зійшов" асфальт. Про це свідчать фотографії, які опублікував Telegram-канал "Це Харків — тут ****", передає ТСН.

Мінус чотири колеса: на трасі Харків-Київ утворилися величезні ями (фото)

Траса Харків - Київ - фото з відкритих джерел

У виданні повідомляють, що ймовірною можливою причиною величезних ям на дорогах могли стати погодні умови. Таким чином проїхати без проблем на певній ділянці дороги практично неможливо.

Мінус чотири колеса: на трасі Харків-Київ утворилися величезні ями (фото) - фото 2

"Разом зі снігом зійшов і асфальт. За 15 хвилин мінус чотири колеса. У всіх проїжджаючих машин погнуті диски. Кожен водій потрапив на ремонт від 1200 грн (20% середньостатистичної заробітної плати)", — сказано в повідомленні каналу.

Мінус чотири колеса: на трасі Харків-Київ утворилися величезні ями (фото) - фото 3

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що у 2021 році "Укравтодор" планує реалізувати масштабний проект, побудувавши величезну магістраль, яка з'єднає Львівську і Луганську області. Протяжність траси М-30 Стрий — Ізварине складе 1392,3 кілометра. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби "Укравтодору".

За словами очільника компанії Олександра Кубракова, після запуску траси М-30, очікується збільшення трафіку на даному напрямку мінімум в півтора раза. На кінець 2020 роки було відремонтовано 580 кілометрів майбутнього маршруту магістралі, у 2021 році планують відновити ще 750 кілометрів.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що президент України Володимир Зеленський пояснив, чому під час пандемії коронавірусу в країні ремонтували дороги. Голова держави розповів, що в Україні інфраструктура перебувала в жахливому стані, а доріг не було. Про це гарант сказав в інтерв'ю виданню The New York Times.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини