Головна Новини Суспільство події Мільйонні збитки на ремонті "Бориспільського експресу": поліція викрила злочинну схему (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мільйонні збитки на ремонті "Бориспільського експресу": поліція викрила злочинну схему (ФОТО)

Серед підозрюваних – керівник підрядної організації, колишні та чинні службовці структурних підрозділів "Укрзалізниці"

28 грудня 2021, 16:04
Поділіться публікацією:

Правоохоронці викрили протиправну діяльність групи осіб, пов'язану з ремонтом обладнання рухомого складу "Бориспільського експресу", збитки від якої склали як мінімум 12 млн гривень. Поліція повідомила про підозру п'ятьом учасникам угруповання, повідомляє прес-служба відомства.

Мільйонні збитки на ремонті "Бориспільського експресу": поліція викрила злочинну схему (ФОТО)

Мільйонні збитки на ремонті "Бориспільського експресу" - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що за результатами торгів з фірмою було укладено три договори, загальна сума яких склала понад 70 млн гривень. Так, підрядник капітально ремонтував обладнання складу "Бориспільського експресу". Проте замість нового обладнання для ремонту використовували старі запчастини, до того ж неякісні.

Мільйонні збитки на ремонті ”Бориспільського експресу”: поліція викрила злочинну схему (ФОТО) - фото 2
Мільйонні збитки на ремонті ”Бориспільського експресу”: поліція викрила злочинну схему (ФОТО) - фото 3

Незважаючи на це, посадові особи все ж таки поставили підпис під актом виконаних робіт, що і стало підставою для перерахування фірмі коштів держави. У поліції зазначили, що надлишкові кошти розподілили між учасниками схеми та легалізовані шляхом купівлі дорогих авто та нерухомості.

Протиправні дії групи осіб лише за доведеним фактом завдали збитків у розмірі 12 млн гривень.

Слідчі повідомили про підозру у скоєнні злочину п'ятьом учасникам схеми , серед яких опинилися керівник підрядної організації, колишні та чинні службовці структурних підрозділів "Укрзалізниці".

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що правоохоронці Європолу виявили сотні акаунтів у соціальних мережах, де закликають людей іммігрувати до ЄС із Білорусі. У соцмережах рекламували продаж підроблених документів, що засвідчують особу та візи, або послуги з нелегального транспортування до країн Європейського Союзу. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини