Головна Новини Суспільство події Михайло Єфремов переніс серцевий напад
commentss НОВИНИ Всі новини

Михайло Єфремов переніс серцевий напад

Про це повідомив адвокат актора

26 червня 2020, 11:00 comments1888
Поділіться публікацією:

У ніч на 26 червня стався серцевий напад у відомого російського актора Михайла Єфремова. Про повідомляють російські засоби масової інформації.

Михайло Єфремов переніс серцевий напад

За словами адвоката Єфремова Ельмана Пашаєва, актор відмовився викликати швидку допомогу.

"Я пішов від нього десь опівночі. Як тільки почне погіршуватися здоров'я, одразу рекомендував йому викликати швидку допомогу. Сподіваюся, він дослухається до моїх слів", — сказав адвокат.

Нагадаємо, Михайло Єфремов перебуває під домашнім арештом. Актора звинувачують у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило  смерть людини. Після цієї пригоди актора навіть хотіли позбавити звання народного артиста Росії.

Сам Єфремов заявив, що відмовлятися не буде. "Не знаю, як і якими словами просити вибачення у сім'ї Сергія Захарова. Але я все одно прошу. Хоча знаю, що не пробачать. Я, звичайно, допоможу всіма засобами, якщо візьмуть. Якщо зрозуміють, можливо, потім, що це не спроба відкупитися, а спроба спокутувати", — сказав Єфремов. Пізніше з'явилися результати експертизи про осудність. Згідно з її висновком, актор психічних відхилень не має. Проте повідомляється, що він зізнався у вживанні алкоголю і наркотиків.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини