Головна Новини Суспільство події Мера Кривого Рогу знайшли застреленим у власному будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Мера Кривого Рогу знайшли застреленим у власному будинку

Павлов був членом депутатської фракції ОПЗЖ

15 серпня 2021, 17:15 comments3305
Поділіться публікацією:

Мер Кривого Рогу Костянтин Павлов знайдений мертвим. За даними народного депутата України від партії "Опозиційна платформа — За Життя" (ОПЗЖ) Вадима Рабіновича, він був убитий. Про це народний обранець повідомив на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Мера Кривого Рогу знайшли застреленим у власному будинку

Костянтин Павлов - фото з відкритих джерел

"Убитий мер Кривого Рогу і голова нашої організації ОПЗЖ Костя Павлов", — написав Рабінович.

У засобах масової інформації повідомили, що міський голова Кривого Рогу був застрелений на веранді свого будинку в селі Вільне під Кривим Рогом. Так, УНІАН з посиланням на "Перший міський" пише:

"Труп чоловіка знайшов знайомий загиблого на порозі веранди, на вулиці Українській. Чоловік лежав у калюжі крові, поряд знаходилася рушниця".

За словами іншого депутата від партії — Артема Марчевського, у Костянтина Павлова виявили вогнепальне поранення в голову.

Голова Дніпропетровської обласної адміністрації Валентин Резниченко також підтвердив журналістам видання "Страна" інформацію про смерть Костянтина Павлова.

"Так, це правда", — сказав губернатор Дніпропетровської області.

Резніченко також повідомив, що точної інформації — вбивство це чи самогубство — поки немає. На місце виїхала група правоохоронців для встановлення подробиць трагедії.

Зазначимо, що Костянтин Павлов народився 12 січня 1973 року. Був українським політиком, народним депутатом України 7-го і 8-го скликань, членом депутатської фракції "Опозиційна платформа — За життя". Павлова обрали міським головою Кривого Рогу у 2020 році. 6 грудня він переміг на виборах мера, набравши 56,97% голосів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини