Головна Новини Суспільство події "Мажор" напав на інваліда на АЗС у Львівській області: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мажор" напав на інваліда на АЗС у Львівській області: що сталося

Правоохоронці вже порушили кримінальне провадження

1 червня 2024, 21:45 comments2247
Поділіться публікацією:

На АЗС Solяra у Львівській області Орест Кузимків, відомий серед знайомих як "мажор", напав на 55-річного оператора АЗС, який є інвалідом третьої групи. Про це повідомив журналіст Андрій Дорошенко.

"Мажор" напав на інваліда на АЗС у Львівській області: що сталося

У Львівській області "мажор" побив оператора АЗС

За словами очевидців, Кузимків, не задоволений обслуговуванням, штучно спровокував конфлікт, вдаривши оператора ззаду, після чого жорстоко його душив і бив по обличчю. В результаті, потерпілий отримав серйозні травми, кровотечу та був змушений звернутися за невідкладною медичною допомогою.

Відділом поліції № 1 Львівського РУП №2 ГУНП у Львівській області 30.05.2024 року порушено кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України. З метою громадського контролю, буду  інформувати суспільство про стан справи до моменту винесення судом рішення про притягнення нападника до кримінальної відповідальності”, — написав Андрій Дорошенко.

Зазначимо також, що адміністрація АЗС Solяra вирішила надати потерпілому фінансову допомогу, оплатити необхідне лікування та найняти адвоката для забезпечення справедливого розгляду цієї справи.

"Керівником АЗС мережі Solяra, де працював постраждалий, було прийнято рішення надати йому фінансову допомогу. Компанія бачить своїм завданням на постійній основі допомагати Збройним силам України та іншим складовим Сил Оборони шляхом передачі автомобілів, БПЛА, іншого технологічного обладнання, заправки паливом", –  зазначає Дорошенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини