Головна Новини Суспільство події Матір очільника "Нафтогазу" Вітренка потрапила до списку людей, які підтримують агресію Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Матір очільника "Нафтогазу" Вітренка потрапила до списку людей, які підтримують агресію Кремля

Серед людей, які підтримують напад Росії, опинилася матір Юрія Вітренка - Наталія

27 березня 2022, 18:18 comments11305
Поділіться публікацією:
















Росія здійснила напад на Україну. В такий  важкий момент можливо дати оцінку реальним вчинкам публічних людей  — політиків,  представників громадського середовища, коментаторів, які підтримують агресію. З цієї причини "Детектор медіа" оприлюднив дошку ганьби. В ній — зібрані останні висловлювання знаних в нашій країні політиків, блогерів та інших персоналій які за це заслуговують лише одне місце.  До цього списку потрапила мати очільника "Нафтогазу" — Наталія Вітренко та Мелітопольський пропагандист Володимир Рогов.

Матір очільника "Нафтогазу" Вітренка потрапила  до списку людей, які підтримують агресію Кремля

Наталія Вітренко відкрито підтримує дії Росії (фото з відкритих джерел)

Разом з тим багато експертів і представників медіа, які працівниками видання були ідентифіковані як проросійські, відтепер публічно підтримують Україну, обурюються з приводу агресії РФ, раді вагомим успіхам українських захисників. Зараз нереально оцінити, чи правдиві  вони, змінивши свої погляди, але в час, коли нашу країну атакує вся російська військова потуга, всі, хто став на український бік, — наші. Але цього не скажеш про  інших,  про яких йде мова далі. 

 Володимир Рогов.  Цю людину, як тільки не представляють російські видання. Він виступає в ролі політолога, лідера "Слов’янської гвардії", члена громадської ради військово-цивільної адміністрації  Запорізької області. Але, за оцінками представників видання,   це  в майбутньому — ув’язнений за державну зраду та тимчасовий поплічник російських  загарбників в окупованому Мелітополі. Зараз  Рогов називає  це місто "звільненим".

В своєму телеграм-каналі та даючи коментарі наймаргінальнішим  медіа колабораціоніст  поширює добірний треш. Говорить про  український нацизм, біологічну зброю, терористів "УГІЛ", "звільнення" територій "армією ДНР" і як "ополченцы ДНР проникают в пригороды Мариуполя и эвакуируют оттуда людей, не способных уйти самостоятельно". Особливо розповідати  про цього поплічника  неварто, адже він не тільки вдало підтримує російську пропаганду. Всі його дописи та виступи — це  відверта  шизофренія: "Армия освобождения вам не враг. Ее задача разоружение боевиков Зеленского и зарубежных хозяев".   Як ще оцінити  такого "діяча", в якого на аватарці знак "Z".

Матір очільника ”Нафтогазу” Вітренка потрапила  до списку людей, які підтримують агресію Кремля - фото 2

Наталія Вітренко. Народний депутат з 90-х, лідер власної прогресивно-соціалістичної партії, одна з представників  проросійського  та антизахідного пропагандизму  до того, як це стало мейнстримом. Один із перших політичних мемів України.

24 лютого Наталія Вітренко дала 45-хвилинне відео інтерв'ю виданню Pravda.ru. Наведені цитати видання  - це пряме свідчення цього політика  для власного майбутнього вироку.

Колишня  українська депутатка  звинувачує  в агресії  США та Британію. Та прямо виправдовує російську агресію: "А последняя выходка Зеленского, когда он уже заявив о ядерном оружии [...] Это что должна Москва ждать, моя сестра родная должна сидеть в Москве и ждать, когда в Киеве появится атомная бомба, и пять минут долета и она будет сброшена на Москву?" Вона твердить, що Кремль не мав виконувати жодні Мінські угоди, мовляв, "сторонами-подписантами была Украина, ДНР и ЛНР" (це неправда).

Саме зараз ця представниця табору колаборантів обурюється, що російські канали в Україні заборонені. А українські медіа пишуть про російські війська  лише як про "боевиков, бандитов-террористов". 

Найбільш обурюється  Вітренко в цьому інтерв’ю  про досягнення  мети РФ. В перший день агресії  вона засудила громадян, які залишають рідні міста, та зазначила, що радить своїм  друзям цього не робити. Ось  що вона каже: "Есть официальная информация Министерства обороны Российской Федерации, что гражданское население не пострадает. А из-за того, что власть Украины довела ситуацию до такой трагедии, военная инфраструктура будет уничтожена". Поки що невідомо, чи переглянула політик свої позиції після тисяч жертв серед цивільних. Хоча, з іншого боку, чого їй робити це зараз, якщо вона ігнорує злочини Росії вже більше двадцяти років?

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що нардепи готують закон про заборону символіки військових формувань агресора.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Соня

28 березня 2022, 09:24

Суки!

[email protected]

27 березня 2022, 17:51

Нужно-бы этих тварей в ошейниках привезти в Мариуполь и другие разбомбленные их братьями города и потыкать мордами в разрушенные детские сады, школы, больницы, театры и жилые дома, а затем, по законам военного времени расстрелять. Другого они не заслуживают. Сажать их на длительные сроки - это расходы на охрану, содержание и кормление из налогов граждан.

патриот

27 березня 2022, 17:34

и чё эти две мерзкие твари ещё живы?


Новини