Головна Новини Суспільство події Мати-вбивця, що обезголовила доньку в Харкові, погрожує повернутися додому: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Мати-вбивця, що обезголовила доньку в Харкові, погрожує повернутися додому: подробиці

У жовтні минулого року суд визнав жінку неосудною і направив її на примусове лікування в психіатричну лікарню.

13 травня 2021, 12:19
Поділіться публікацією:

Рік тому українське суспільство шокувала звістка про те, що 38-річна Тетяна Пьянова вбила свою 13-річну дочку, обезголовивши її. Тепер жінка грозиться повернутися додому і тримає в страху всіх односельчан. Про це пише "УНІАН" з посиланням на "Сьогодні".

Мати-вбивця, що обезголовила доньку в Харкові, погрожує повернутися додому: подробиці

Тетяна П'янова - фото: 24 Канал

Зокрема, місцевий депутат Тетяна Пантелєєва повідомила ЗМІ, що після затримання Пьянова була доставлена на лікування в психіатричну лікарню Дніпра, оскільки суд визнав її неосудною. Депутат каже, що жінка пише своїй подрузі про те, що має намір повернутися в село. За словами Пьянової, психлікарню зачиняють:

"Але, як розумієте, це маячня. Вона визнана неосудною, тому ні про яке повернення мови немає. Проте люди бояться, особливо на тлі того, що з психлікарнями ситуація в країні дійсно непроста", — розповіла Тетяна Пантелєєва.

Прес-секретар Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко роз'яснив, що мати, яка вбила доньку, згідно з рішенням суду була направлена до психлікарні суворого режиму:

"Якщо не буде поліпшень її здоров'я, то там вона залишиться назавжди".

Однак односельчан Тетяни Пьянової все одно непокоїть її можливе повернення. Одна з її сусідок згадала, що напередодні вбивства дочки, вона накрила дзеркала чорною тканиною і віддала іншим ікони, які були в її будинку.

Нагадаємо, що вранці 30 квітня 2020 року в Харкові співробітники правоохоронних органів затримали оголену жінку, яка перебувала в неадекватному стані. В руках жінки був ніж і пакет, в якому лежала відрізана голова її доньки. У жовтні 2020 роки Тетяна Пьянова була визнана неосудною і госпіталізована в психіатричну лікарню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини