Головна Новини Суспільство події Масова ДТП: відразу 13 авто зіткнулися в Росії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Масова ДТП: відразу 13 авто зіткнулися в Росії (ВІДЕО)

Опубліковано відео з місця ранкової аварії в Підмосков'ї

1 грудня 2020, 12:08
Поділіться публікацією:

У Росії в перший день зими сталася масова дорожньо-транспортна пригода. Про це 1 грудня повідомляє Telegram-канал Mash, публікуючи відповідний відеоролик.

Масова ДТП: відразу 13 авто зіткнулися в Росії (ВІДЕО)

Фото з відкритих джерел

Так, аварія трапилася сьогодні вранці, близько 7:20, на трасі в Підмосков'ї. Зіткнулися відразу 13 автомобілів на Литкаринському шосе. Повідомляється, що причиною події стала сильна ожеледь на дорогах. Відзначимо, що вдалося уникнути постраждалих. Масова аварія призвела до того, що в цьому районі утворився величезний затор, що заблокував рух.

Як можна побачити на відеозаписі з місця події, учасниками масового ДТП в основному стали легкові автомобілі. Але також в аварії, як видно в ролику, постраждали мікроавтобус і фургони.

Всі деталі та обставини події мають з'ясувати правоохоронці.

Нагадаємо, в Росії зганьбилися через людські кістки, якими усували ожеледь на дорозі. Так, на зледенілу дорогу висипали пісок, в якому були людські кістки і столітній людський череп. Фото підірвали соцмережі. За попередніми даними, організація, яка проводила заходи щодо усунення ожеледі, могла скористатися піщано-гравійною сумішшю біля старого кладовища.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", днями смертельна ДТП сталася на Закарпатті. Фура буквально розчавила легковик. В результаті аварії загинуло п'ять осіб, серед яких дитина. За офіційними даними, сталося зіткнення вантажівки Scania з легковим автомобілем ВАЗ-2115, який виїхав на зустрічну смугу дороги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини