Головна Новини Суспільство події Масштабна пожежа у Харкові: мер Терехов звернувся до містян
commentss НОВИНИ Всі новини

Масштабна пожежа у Харкові: мер Терехов звернувся до містян

У Салтівському районі Харкова палає лісопарк

16 вересня 2024, 17:12
Поділіться публікацією:

На Салтівці у Харкові, неподалік Журавлівського гідропарку сталася масштабна пожежа. Місто мобілізувало всі можливі ресурси для підтримки рятувальників ДСНС. Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Масштабна пожежа у Харкові: мер Терехов звернувся до містян

Іллюстративне фото

На місці також працюють підрозділи департаменту з надзвичайних ситуацій, бригади КП "Зеленбуд" та 18 одиниць комунальної техніки.

Зараз пожежу вже вдалося локалізувати на площі 4 га. Загрози житловим будинкам немає.

Тимчасово призупинено рух трамвайних маршрутів №16 і 16-А.

Ділянка від Каравану до вулиці Жилярді залишається перекритою.

Автобуси №47, 63, 208 і 272 курсують в обʼїзд вулицями Барабашова — Валентинівська — Академіка Павлова — Тюрінська — Віринська — метро "Київська" — Шевченка і далі за маршрутом.

"Прошу зберігати спокій — усі знищені вогнем ділянки лісу будуть відновлені! Ми обов’язково разом висадимо нові дерева!" – повідомив Терехов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Горить понад 240 гектарів лісу: страшна пожежа накрила Донеччину (ВІДЕО)

Вчора вночі російські війська обстріляли місто Лиман, що на Донеччині, внаслідок чого виникло загоряння лісу. Через сильний поривчастий вітер вогонь розповсюдився у глиб лісу на сотні метрів.

На місці події працюють вогнеборці Донецького та Запорізького гарнізонів, працівники лісового господарства. Піротехнічні розрахунки обстежують шляхи під'їздів техніки та підходів особового складу до осередків займань.

За допомогою БПЛА проводиться постійний моніторинг ситуації, організовано чергування надзвичайників поблизу населених пунктів для недопущення розповсюдження пожежі. Станом на сьогоднішній ранок вогонь пройшов уже близько 240 га лісу. Ліквідація пожежі триває.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини