Головна Новини Суспільство події Машину ледве не розірвало: нові подробиці ДТП у Польщі, в якій загинуло троє українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Машину ледве не розірвало: нові подробиці ДТП у Польщі, в якій загинуло троє українців

Чоловік, який вижив у автотрощі в тяжкому стані

30 вересня 2021, 23:03
Поділіться публікацією:

Троє громадян України стали жертвами страшної дорожньої пригоди в Польщі. Ще один український громадянин 25-річного віку госпіталізований до медичного закладу у важкому стані. Автомобіль під польським містом Лодзь майже розірвало на дві половини. Про це інформує ТСН.

Машину ледве не розірвало: нові подробиці ДТП у Польщі, в якій загинуло троє українців

Нові подробиці страшного ДТП у Польщі ( фото - Dziennik Lodzki)

Трагедія на польській трасі сталась 29 вересня ввечері. Наші земляки поспішали до міста Катовіце.Нещастя трапилось в польському районі Жгув. Поліція стверджує, що шофер не справився з управлінням авто.

 За інформацією представника польської рятувальної служби Сильвестра Норвинського, іномарка, в якій було четверо наших земляків, на великій швидкості збила світлофор. 

Серед  двох загиблих була і молода жінка. Їм всім було по 23-25 років. В соцмережах висловлюють співчуття і говорять, що авто просто летіло. Такою великою була швидкість. Саме тому воно після страшного удару розлетілось на дві купи металобрухту. Жертвам ДТП кинулись допомагати свідки аварії. Але авто було таке стиснуте, що потрібно було спеціальне устаткування, аби витягнути пасажирів.

Польські поліціянти проводять розслідування за цією трагедією.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Польщі українці потрапили в смертельне ДТП. Інцидент стався неподалік від населеного пункту під назвою Жгув, який знаходиться в центральній частині країни. Повідомляється, що водій легкового автомобіля не впорався з керуванням і на великій швидкості врізався в електричний стовп. В салоні транспортного засобу знаходилися четверо українців. Двоє із загиблих, ймовірно були подружжям.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини