Головна Новини Суспільство події Машина перетворилася на купу металобрухту: біля Одеси водії влаштували "нічні гонки" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Машина перетворилася на купу металобрухту: біля Одеси водії влаштували "нічні гонки" (ВІДЕО)

В регіоні сталася страшна ДТП

4 вересня 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

Цієї ночі в місті Чорноморськ Одеської області відбулася ДТП, в якій старе авто радянського виробництва ВАЗ-2101 протаранило Mazdu. В результаті зіткнення травми отримала 16-річна дівчина, яка була в салоні автомобіля. Інформує про це Telegram-канал "Chornomorsk".

Машина перетворилася на купу металобрухту: біля Одеси водії влаштували "нічні гонки" (ВІДЕО)

Аварія сталася через швидку їзду (фото з відкритих джерел)

Водій вже бувалого авто, як стверджується у повідомленні, влаштував автогонки з іншим нічним лихачам. Він мчав на великій швидкості, але не впорався з керуванням і на нічній вулиці в самому центрі міста, де було тихо і порожньо, врізався у припарковану біля розважального закладу Mazdu.

Лихач тільки добре злякався, тому що отримав легкі травми в результаті зіткнення. А ось юній пасажирці, яка теж брала участь у нічних перегонах центром міста, не пощастило. Горожанка отримала перелом шийного хребця від сильного удару на чималій швидкості при зіткненні.

Лікарі, які прибули на місце аварії, надали допомогу легковажному водієві, а дівчину госпіталізували в найближчу лікарню. У неї травма середньої тяжкості.

Як написав у коментарях під відео нічний свідок, хлопці влаштували на автомобілях "нічні гонки" і один з них допустив зіткнення.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів, що в Одеській області сталася ДТП з патрульним авто. Поліція повідомила про ДТП на трасі Одеса-Київ за участю службового автомобіля патрульної поліції, під час якого загинула людина. Зазначається, що в результаті зіткнення автомобіля Hyundai, який рухався в напрямку Одеси, і службового автомобіля патрульної поліції Toyota Prius загинув пасажир Hyundai, водій і ще двоє пасажирів цього автомобіля були травмовані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/checity/4788
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини