Головна Новини Суспільство події Мародерів в Ірпені відправляють на "виправні роботи" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мародерів в Ірпені відправляють на "виправні роботи" (ВІДЕО)

Затримали і покарали вже 26 мародерів

11 березня 2022, 23:50 comments1054
Поділіться публікацією:

Влада міста Ірпінь, що на Київщині, відправляє  місцевих мародерів  на "виправні роботи" - до  представників територіальної оборониПро це 11 березня  проінформував міський голова Олександр Маркушин.

Мародерів в Ірпені відправляють на "виправні роботи" (ВІДЕО)

Мародерів відправляють на "виправні роботи" (фото з відкритих джерел)

Як він зазначив,  на території міста  затримали вже 26 осіб, які намагалися нажитись на людському горі.

За словами мера Ірпеня, він ще раз  хоче попередити всіх,  що в місті не має місця  мародерам, тому  кожен з тих, хто наважиться  здійснити грабунок  магазину чи житла городян, буде нести суворе покарання.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські воїни знищили танк окупантів біля МаріуполяУкраїнські військові продовжують тримати оборону та захищати країну від окупантів. Відео зі знищенням ворожої військової техніки опубліковано на офіційній сторінці МВС України.  Бійці окремого загону спеціального призначення Національної гвардії України на підступах до Маріуполя точним ударом знищили танк противника. Як інформує відомство, також у ході рейду було знищено диверсійну групу окупантів. У якої, крім документів, що підтверджують належність до армії РФ, виявили і радіостанцію.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на Житомирщині українські військові збили російський безпілотник "Форпост"Українські військові збили окупантський безпілотник, який російські війська використовували для наведення артилерійського вогню. Про це повідомляють у Telegram-канал "Правда Геращенко". Безпілотники "Форпост" виробляються на території Ізраїлю, однак ще в 2009 році Росія закупила партію таких літальних апаратів. Пізніше РФ запустила власне виробництво таких БПЛА. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/markushyn/2016
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини