Головна Новини Суспільство події "Люди грілися на сонці": свідок розповів про пережите від обстрілу вокзалу Краматорська
commentss НОВИНИ Всі новини

"Люди грілися на сонці": свідок розповів про пережите від обстрілу вокзалу Краматорська

За останніми даними, в результаті обстрілу загинуло півсотні людей

8 квітня 2022, 19:17 comments1043
Поділіться публікацією:

Після обстрілів  окупантами РФ залізничного вокзалу в Краматорську загинуло за приблизними даними 50 людей, чимало городян отримали поранення, ще від вибухів постраждало чимало домашніх  тварин. Про те, які жахи довелось пережити людям  під час ефіру на   24 каналі  розказав  журналіст з міста Краматорськ, що став свідком обстрілів.

"Люди грілися на сонці": свідок розповів про пережите від обстрілу вокзалу Краматорська

Обстріл вокзалу Краматорська (фото з відкритих джерел)

"Люди грілися на сонці й чекали на потяг. Після вибуху всі впали. Я почав бігти і це мене врятувало. Тому що з рештою сталася м'ясорубка, неймовірний жах", — розповідав  представник ЗМІ.

Як він зазначив, вогонь  поширювався дуже швидко – горіли автомобілі. Кореспондент  свідчить, що побачив, як згорів краматорець, що стояв біля машини.

В той час, як журналіст біг,  то побачив, як  залишки скла потрапляли  в городян. Також на навколишніх  летіла невідома речовина, яку  потім ніхто не міг  зняти зі шкіри. Вона спричиняла опіки. Також він наголосив, що в такі моменти не потрібно стояти біля вікон. Бо від них йде велика небезпека.

 Разом з тим, свідок обстрілів  розповів, що швидко та професійно  виконували свою  роботу  представники профільних служб.

"Рятувальники спрацювали блискавично. Одразу приїхали лікарі, правоохоронці. Все було дуже злагоджено. Всіх, хто постраждав, відвезли в лікарню", — підсумував  очевидець.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те,  навіщо росіяни вдарили ракетою по вокзалу у КраматорськуРосійські окупанти обстріляли залізничний вокзал у Краматорську. Згідно з останніми даними, через удар ракети "Точка-У" загинули майже 40 людей, близько 90 отримали поранення. Експерти проаналізували  дії агресора, а також розповіли, що може зупинити злочини росіян проти людяності. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

8 квітня 2022, 21:52

Откуда вылетела Точка-У уже установлено. Зачем ВСУ убивают своих?


Новини