Головна Новини Суспільство події Лукашенко любить по-жорсткому: у Мінську знову розганяють протестуючих і відвозять в автозаках
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко любить по-жорсткому: у Мінську знову розганяють протестуючих і відвозять в автозаках

ЗМІ повідомляють, що сьогоднішній розгін мітингу в Мінську ідентичний з вчорашнім радикальними методами силовиків

15 липня 2020, 20:25 comments1301
Поділіться публікацією:

Протягом усього дня в Мінську проходили акції протесту на підтримку незалежних кандидатів в президенти, які створювали реальну конкуренцію чинному главі Республіки Олександра Лукашенка, і були не допущені до реєстрації членами ЦВК. До вечора на площу стали стягуватися силовики і використовувати методи, в тому числі, і фізичного впливу, щоб розігнати демонстрантів. Про це передають білоруські Твіттер і Телеграм-канали.

Лукашенко любить по-жорсткому: у Мінську знову розганяють протестуючих і відвозять в автозаках


У зв'язку з тим, що людей, які буквально проходять повз і нічого не порушують, "приймають і пакують в автозаки, журналісти підкреслюють, що у Білорусі починається щось більше, ніж просто політичні мітинги. Ймовірно, активісти і політично свідомі білоруси мають на увазі початок Майдану.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчора в кількох містах Білорусі пройшли мітинги, в яких люди висловили свою незгоду і протест з рішенням ЦВК щодо Валерія Цепкало і Віктора Бабарико, яким відмовили в реєстрації. Однак у Мінську відбувся показовий розгін, кілька десятків людей опинилися в спецприймачах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини