Головна Новини Суспільство події Лікарі Кропивницького надали допомогу іноземному репортеру
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі Кропивницького надали допомогу іноземному репортеру

Іноземця обстріляли росіяни на території Миколаївської області

7 березня 2022, 14:06
Поділіться публікацією:

6 березня ввечері до лікарні Кропивницького прибув іноземний журналіст Guillaume Briquet. Чоловік мав травми після обстрілу його авто в Миколаївській області. Про це повідомляє прес-служба Кіровоградської обласної адміністрації.

Лікарі Кропивницького надали допомогу іноземному репортеру

Авто журналіста, фото Телеграм Кіровоградська ОДА

Відомо, що представник ЗМІ їхав на авто з позначками "Преса" повз населеного пункту Водяно-Лорине Миколаївської області, там його авто  обстріляли російські військові. За словами потерпілого, він перетнув український блокпост на заправці "Прем‘єра Оіл" та поїхав на службовому автомобілі в південному напрямку. За декілька хвилин окупанти обстріляли його транспорт з близької відстані. Хоча бачили позначки про те, що їде журналіст.

Після обстрілу іноземець одразу з‘їхав на узбіччя. До його авто підійшли військові російської армії та обшукали, в іноземця забрали документи та готівку в розмірі 3000 євро, а ще особисті речі, шолом, відзнятий на камеру матеріал та особистий ноутбук.

Потім його відпустили й чоловік прибув до Кропивницького, щоб отримати медичну допомогу. Місцеві медики надали йому допомогу. В нього діагностовано легкі ушкодження, поверхневий  забій скроневої ділянки та лоба праворуч, різана рана області голови та середньої частини лівого плеча. З лікарні чоловіка виписали, СБУ перевірила дані про пацієнта, дійсно він громадянин іншої країни та перебував на території України офіційно. 

Як повідомляв портал, СБУ прозвітувала про затримання колаборантів та пособників ворога. Як повідомляють в Службі безпеки України, за минулу добу правоохоронці затримали чимало диверсантів та пособників російських військ за добу, 6 березня.

Лікарі Кропивницького надали допомогу іноземному репортеру - фото 2
Лікарі Кропивницького надали допомогу іноземному репортеру - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/chornamary
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини