Головна Новини Суспільство події "Лежать штабелями": з'явилося відео, як провели ніч у дворі РУВС мінські активісти
commentss НОВИНИ Всі новини

"Лежать штабелями": з'явилося відео, як провели ніч у дворі РУВС мінські активісти

Очевидці говорять про те, що до лежачих на землі людей підходять співробітники Жовтневого РУВС Мінська і б'ють їх ногами

11 серпня 2020, 11:10
Поділіться публікацією:








"Лежать штабелями": з'явилося відео, як провели ніч у дворі РУВС мінські активісти

Інтернет-користувачів розбурхало відео з Жовтневого РУВС Мінська, де утримують учасників акцій протесту в результаті виборів в Білорусі. Видання "Главред" повідомляє в YouTube про те, що сотні заарештованих провели ніч на землі під стінами управління.

"Лежать штабелями", — коментує побачене автор відео, кажучи про те, що час від часу до лежачих на землі людей підходять міліціонери і б'ють їх ногами.

Нагадаємо, що протести в Білорусі вщухли лише через сім годин протистояння з силовиками. Постраждали десятки людей: правозахисники кажуть, що у людей сильні опіки, осколкові та кульові поранення. Є інформація і про загиблих, проте МВС Білорусі її не підтверджує.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що попри беззастережну перемогу Лукашенка, він все ж програв країн. Чинний з 1994 року президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко впевнено лідирує на виборах, але це до душі далеко не всім. Незгодні з цим білоруси спробували зібрати в Мінську майдан. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" підсумки виборів і розповіли, якими будуть висновки Білорусі та України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини