Головна Новини Суспільство події 17-річному українцю відірвало руку, коли допомагав викопати картоплю на городі
commentss НОВИНИ Всі новини

17-річному українцю відірвало руку, коли допомагав викопати картоплю на городі

Руку юнаки захопила саморобна картоплекопалка

1 жовтня 2021, 17:40 comments1878
Поділіться публікацією:

Жахливий інцидент стався днями в селі Новоукраїнка Луцького району. 17-річному хлопцю відірвало руку під час городньо-польових робіт на Маневиччині. Про це йдеться в сюжеті ТРК "Аверс".

17-річному українцю відірвало руку, коли допомагав викопати картоплю на городі

17-річному українцю відірвало руку, фото з відкритих джерел

Відомо, що кінцівку захопила саморобна картоплекопалка і він не зміг нічого вдіяти. В екстреній медичній допомозі кажуть, що руку хлопцеві відірвало при самому плечі.

Завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Ліннік розповів подробиці. За його словами, виклик про прикру подію надійшов о 18:09. Інцидент трапився в селі Новоукраїнка Луцького району. Медики поставили діагноз — "травматична ампутація лівої верхньої кінцівки".

Як прокоментував директор Волинського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф Володимир Шмаль, судинні хірурги вирішували, транспортувати чи хлопця на Київ. Бригада швидкої допомоги — максимально швидко приготувалась до перевезення хлопця до столиці. Адже на кону було життя підлітка.

Пізніше стало відомо, що луцьким медикам вдалося стабілізувати стан хлопця і його доправили до Києва, в Національний інститут хірургії і трансплантології імені О. О. Шалімова і передали до рук лікарів.

Як раніше інформував портал "Коментарі", у Дніпрі американські хірурги будуть безплатно оперувати дітей з важкими опіками та травмами, з вродженими аномаліями кінцівок.

Нещодавно "Коментарі" писали, напої лікарі рекомендували пити в спеку. Щоб не зневоднити свій організм і не мати подальших проблем зі здоров’ям. Що пити, в якій кількості, які напої тонізують організм і є найкориснішими в спеку. Свої рекомендації відносно напоїв дають медики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини