Головна Новини Суспільство події 14 ударів ножем: в Івано-Франківську грабіжник напав на копа
commentss НОВИНИ Всі новини

14 ударів ножем: в Івано-Франківську грабіжник напав на копа

Правоохоронця госпіталізували, а нападника розшукали у Львові

24 вересня 2021, 23:00
Поділіться публікацією:

В обласному центрі Прикарпаття злодій пробрався в житло, де мешкав 35-річний місцевий поліціянт і хотів поцупити там цінні речі. Але вдома наштовхнувся на самого господаря, якого хотів вбити ножем. Про це інформує пресслужба обласної прокуратури Прикарпаття.

14 ударів ножем: в Івано-Франківську грабіжник напав на копа

Нападника затримали у Львові (фото - Нацполіція)

За  оприлюдненою інформацією, грабіжник жорстко сколов поліціянта холодною зброєю – наніс 14 важких ушкоджень. Старався влучити в шию, область грудини, де розміщені життєво важливі органи. Пошкодив одну з легень.

 Залишив свою жертву і накивав п’ятами. Закривавлене тіло безпомічної людини на вулиці побачила городянка, яка викликала поліціянтів.

 Важко травмованого копа відвезли до медичного закладу, де лікарі взялись рятувати молоду людину.

 Всі сили поліції були спрямовані на пошуки зловмисника. До кінця дня  в місті Львові оперативні працівники поліції за допомоги представників роти поліції особливого призначення та їх колег з КОРДу затримали підозрюваного в скоєнні важкого злочину.

 43-річний грабіжник, який "чистив" чужі помешкання, мешкає в Івано-Франківську, хоч родом зі Львівщини. Він вже відбував покарання саме за злодійство.

Представники слідства проінформували його про підозру за фактом вчинення розбійного нападу та замаху на вбивство працівника поліції. Тепер поліціянти з’ясовують  чи не скоїв він нові злочини в населених пунктах Прикарпаття.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що в Івано-Франківську чоловік поранив двох перехожих. чоловік вистрелив у двох людей та отримав у відповідь кульове поранення з травматичного пістолета. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини