Головна Новини Суспільство події 14-річний підліток з’їв один чипс: через кілька годин він помер
commentss НОВИНИ Всі новини

14-річний підліток з’їв один чипс: через кілька годин він помер

В США набув популярності небезпечний "One Chip Challenge". Його жертвою став підліток.

6 вересня 2023, 18:08 comments3890
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

14-річний американець Гарріс Валоба помер 1 вересня. Наразі причини смерті не встановленні, однак його родина вважає, що головним фактором стала участь Гарріса в "One Chip Challenge".

14-річний підліток з’їв один чипс: через кілька годин він помер

Підліток у США з’їв один чипс Paqui та помер. Фото з вдікритих джерел

"One Chip Challenge" набув популярності в TikTok. Для цього потрібно з’їсти один надзвичайно гострий чипс Paqui, а потім утриматися від пиття води якомога довше. Учасники челенджу в основному розповідають про сльози або біль у животі після вживання чипсів Paqui, однак цього разу все закінчилось смертельним випадком.

Мати 14-річного хлопця розповіла, що в п'ятницю її викликала до школи медсестра. Вона сказала, що її син страждав від сильного болю в животі після того, як друг дав йому чипс. Жінка повернулася з ним додому, де він відчув тимчасове полегшення після якого знепритомнів. Згодом Гарріса доставили до лікарні, але врятувати життя хлопцю не вдалося.

Жінка критикує медсестру, яка не відправила її сина одразу до лікарні та заявляє, що хотіла аби й інші знали про ці чипси, щоб запобігти подальшим трагедіям.

Чипси американського бренду Paqui упаковані поштучно у формі труни. Виробник на своєму сайті вказує, що він виготовлений з двох найгостріших перців чилі у світі – "Каролінський жнець" та "Скорпіон". Компанія рекламує "One Chip Challenge" на своєму сайті та закликає викладати відео в мережу. Виробник чипсів також повідомляє, що чипси слід зберігати в недоступному для дітей місці, вони не призначені для людей з високою чутливістю до гострої їжі, вагітних, а також у тих у кого є алергія на капсаїцин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Австралії в мозку жінки виявили живого хробака.

Також "Коментарі" писали про українку, яка вісім місяців скаржилась на кашель. Лікарі знайшли неочікуваний предмет у її легенях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини