Головна Новини Суспільство події 11-річна породілля із Закарпаття розкрила жахливі подробиці та розповіла про батька дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

11-річна породілля із Закарпаття розкрила жахливі подробиці та розповіла про батька дитини

Дівчинка не вважає, що чоловік, від якого вона завагітніла, зробив щось погане

15 листопада 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

Наймолодша породілля з Закарпаття  зробила правдиве зізнання в тому, хто справжній батько її майбутнього малюка. І розповіла, що казала неправду  про свого ровесника,  від якого ніби завагітніла на сміттєзвалищі біля столиці.  Про це вона сказала під час соціального ток-шоу "Стосується кожного" в ефірі каналу "Інтер". 

11-річна породілля із Закарпаття розкрила жахливі подробиці та розповіла про батька дитини

Вона чекає на хлопчика, й хоче назвати його на честь чоловіка, від якого завагітніла (фото з відкритих джерел)

 Дівчинка швидко буде народжувати. Медики стверджують, що стан її задовільний, але самі пологи можуть відбутись з ускладненнями. В студії була присутня її матір, яка зазначила, що пізно взнала про "цікавий" стан дочки. Але інша її дочка – теж юна породілля, вона стала мамою в 15 років.

Кілька років тому вона з дітьми перебралась на Херсонщину. Знайшла нового обранця. Після того, як менша донька сказала, що чекає дитину, родина знову приїхала  в Закарпатську область.

 Наймолодша  вагітна українка зробила правдиве зізнання в ефірі. Вона визнала, що батько її дитини – 46 річний чоловік матері, якого звуть Олександр.

 Вона пояснила, що все, що було раніше – вигадала, щоб захистити Олександра, адже він не винен, вона спровокувала його сама.

 Матір юної породіллі живе в страху. Її новий обранець пообіцяв порізати і знищити всю родину, якщо вона піде в поліцію і розповість, що 11-річна дівчинка вагітна.

 Батько майбутньої дитини погрожує і юній мамі. Пообіцяв, що порішить її, якщо вона його не дочекається та вийде заміж. Матір юної представниці ромів про все знала з самого початку, тому вирішила знову повернутись на батьківщину.

 Юна мама має свої плани на подальше життя. Вона вже знає, що народиться син і назве його Олександром на честь батька, який таки набагато старший за неї. Також вона не вміє писати, ледве читає по складах, букви вгадує. До школи йти не хоче, хоче себе присвятити своєму сину. А навчатись буде пізніше.

11-річна представниця ромів каже, що м'ясо їла два дні тому, мріє про фрукти та цукерки, але їх немає. Вона ніколи не пробувала ківі, а харчується лише звичайними макаронами.

Батька своєї дитини вона називає добрим, бо він їй придбав кросівки, не ображав.  А тепер передав новий телефон поштовим відправленням. Вона дуже рада такому подарунку.

 Разом з тим, присутні на ефірі запрошені стверджують, що юну мешканку Закарпаття потрібно забрати від таких родичів, а вітчима  правоохоронці мають притягнути до відповідальності.

  Нагадаємо, що "Коментарі"  інформували про те, що в поліції повідомили нові подробиці згвалтування дівчинки із Закарпатської області.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини