Головна Новини Суспільство події Крістіан Еріксен ,в якого зупинилося серце на Євро-2020, відновив свої тренування
commentss НОВИНИ Всі новини

Крістіан Еріксен ,в якого зупинилося серце на Євро-2020, відновив свої тренування

Крістіан Еріксен у себе на батьківщині продовжує відновлюватися

2 грудня 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

Свої тренування відновив 29-річний футболіст Крістіан Еріксен, в якого під  час відповідальної гри на Євро-2020, просто на футбольному полі зупинилось серце. Тоді він виступав на стадіоні, як  півзахисник міланської команди "Інтер".  Нагадаємо, що представники цієї команди змагались за перемогу зі збірною Данії. Ця подія, яка змінила життя відомого футболіста, сталась майже пів року тому. Про це інформує Sky Sports.

Крістіан Еріксен ,в якого зупинилося серце на Євро-2020, відновив свої тренування

Крістіан Еріксен (фото з відкритих джерел)

 В Еріксена діючий контракт з міланським клубом.  Але згідно з вимогами надзвичайно суворого італійського законодавства, гравцю не можна виходити на футбольне поле в Серії А. Все через те, що  цьому представнику "Інтера" медиками був встановлений  в ділянці серця імплант (кардіовертер-дефібрилятор).

 Зараз  гравець вже відновлює свої сили, він знову прийшов в рідний для нього клуб "Оденсе"  на своїй батьківщині. За цю команду він грав три роки, з 2005 року по 2008 рік. Допоки Крістіан тренується сам, за індивідуальним режимом. За  якийсь час  він тренуватиметься разом  з іншими своїми колегами.

Ще невідомо чи продовжуватиме свою кар’єру цей молодий гравець.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чи зможе Крістіан Еріксен продовжити свою кар'єру після операції на серці.Член науково-технічного комітету Федерації футболу Італії Франческо Браконаро висловився про те, чи зможе хавбек "Інтера" Крістіан Еріксен грати в Серії А після імплантації йому кардіовертера-дефібрилятора. Італійські футбольні лікарі хочуть перестрахуватися і не мають наміру допускати футболіста до ігор, поки він не зніме імплант.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини