Головна Новини Суспільство події Кортеж Орбана потрапив в жахливу автокатастрофу: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кортеж Орбана потрапив в жахливу автокатастрофу: є загиблі

Поліцейські, які супроводжували Віктора Орбана в Німеччині потрапили в аварію.

25 червня 2024, 10:07 comments2063
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кортеж прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана потрапив в аварію в Німеччині, в результаті якої загинула одна людина. Цивільний автомобіль врізався в мотоцикли, які супроводжували угорського прем’єра.

Кортеж Орбана потрапив в жахливу автокатастрофу: є загиблі

Кортеж Орбана потрапив в аварію в Німеччині. Фото з відкритих джерел

Віктор Орбан здійснив візит до Німеччини під час якого відвідав футбольний матч Чемпіонату Європи між командами Шотландії та Угорщини, який закінчився з рахунком 0:1 на користь останніх. Під час поїздки до аеропорту Штутгарта з якого Орбан мав вилетіти до Угорщини, його супроводжував кортеж поліцейських, у який врізалась на автомобілі громадянка Німеччини.

Як повідомляють західні ЗМІ 69-річна жінка перебуваючи за кермом BMW здійснювала поворот ліворуч та не помітила, що перехрестя закрите для руху. 

Як наслідок жінка врізалась в два мотоцикли кортежу, за якими перебували 27-річний та 61-річний німецькі поліцейські. Після автокатастрофи обох правоохоронців доставили в найближчу лікарню, проте 61-річний офіцер загинув від отриманих травм.

"Ми глибоко шоковані аварією наших колег. Трагічні обставини смерті нашого шановного колеги залишили нас безмовними та вразили всю поліцію Штутгарта до глибини душі", — сказав начальник поліції Штутгарта Маркус Айзенбраун.

Наразі Віктор Орбан або його адміністрація не коментували автокатастрофу в Німеччині.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Орбан зробив скандальну заяву про мігрантів у Німеччині. За словами угорського прем'єра через них Німеччина "пахне вже не так".

Також "Коментарі" писали, що в Європейському Союзі знайшли механізм як обійти вето Угорщини у питанні закупівлі зброї для України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини