Головна Новини Суспільство події Коронавірус забрав життя ще одного відомого лікаря
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус забрав життя ще одного відомого лікаря

Медику було 67 років

19 листопада 2020, 18:48
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 19 листопада, від ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою, помер головний лікар Чернівецького обласного медичного діагностичного центру Вдовічен Анатолій. Про це повідомила прес-служба медичного закладу, яким керував померлий на офіційній сторінці в Facebook. 

Коронавірус забрав життя ще одного відомого лікаря

Також підлеглі зазначають, що Вдовічен мав звання заслуженого лікаря України, був організатором і управлінцем охорони здоров’я вищої кваліфікаційної категорії. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що голова облради Чернівецької області Іван Мунтян знаходиться в палаті інтенсивної терапії одного з медичних закладів міста через складне протікання коронавірусної інфекції. Відомо, що в стаціонарі чиновник перебуває останні шість днів, чотири з яких — в реанімації з ураженням половини обсягу легких. Сьогодні стан його здоров'я значно погіршився — тепер через двосторонню пневмонію, викликану вірусною інфекцією, він потребує постійної кисневої підтримки. За словами медиків-пульмонологів його стан — важкий, але стабільний.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини