Головна Новини Суспільство події Коронавірус в Україні перевищив критичний показник
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус в Україні перевищив критичний показник

Це та інші питання обговорювалися на нараді у президента України

7 липня 2020, 15:33 comments1424
Поділіться публікацією:

Показник захворюваності на коронавірус в Україні становить 62,4 людини на 100 тисяч населення. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на нараді в Офісі президента.

Коронавірус в Україні перевищив критичний показник

Раніше у Міністерстві охорони здоров'я України пояснили, що показник у 60 хворих на 100 тисяч населення був прийнятий для проведення зовнішнього незалежного тестування. І навіть зі збільшенням захворюваності жорсткий карантин вводити ніхто не планує.

Профільний міністр Максим Степанов повідомив, що в Україні на цей момент простежується тенденція щодо зменшення кількості людей, які хворіють на пневмонію. Зараз головне завдання уряду — зробити все можливе, щоб навчальний рік стартував вчасно — 1 вересня.

Сам Зеленський зазначив, що чекає якнайшвидшого відкриття лікарні "Охмадит", котре мало відбутися першого червня, але його перенесли у зв'язку з коронавірусом.

Як раніше повідомляли "Коментарі", у вівторок, 7 липня, Європейський Союз здійснив пряму виплату в розмірі понад 11,5 млн євро до державного бюджету України для подолання наслідків від коронавіруса COVID-19





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини