Головна Новини Суспільство події Консул відвідав затриманих в Дубаї українок, які фотографувалися оголеними: що їм загрожує
commentss НОВИНИ Всі новини

Консул відвідав затриманих в Дубаї українок, які фотографувалися оголеними: що їм загрожує

Моделі, які віддають перевагу оголеній зйомці, будуть депортовані з ОАЕ в Україну

6 квітня 2021, 20:23 comments4250
Поділіться публікацією:

"Голий" скандал у Дубаї, пов'язаний з Україною, набирає обертів. Сьогодні, 6 квітня, в ОАЕ відбулася зустріч українського консула із заарештованими українськими громадянками.

Консул відвідав затриманих в Дубаї українок, які фотографувалися оголеними: що їм загрожує

12 українок заарештовані в Дубаї за зйомки голяка. Фото з відкритих джерел

Нагадаємо. за закордонними ґратами моделі опинилися через нехтування нормами моралі. Яке ж покарання може "світити" нашим співвітчизницям, повідомляють в УНН.

Як стало відомо завдяки уточненій інформації, із росіянками та білорусками були затримані 12 (а не 11, за попередніми даними, — ред.) українок через зйомки в стилі ню.

За словами прессекретаря Міністерства закордонних справ України Олега Ніколенка, нині дівчата перебувають в слідчому ізоляторі Дубая. Їх регулярно годують і, за необхідності, готові надати медичну допомогу.

Ніколенко стверджує, що, швидше за все, затримані за "голу зйомку" моделі будуть депортовані в Україну. Попередньо кожній із порушниць доведеться заплатити вагомий штраф у 1390 доларів. Дівчатам інкримінують не лише порушення моральних правил, а й розміщення в соціальних мережах непристойних фото- і відеоматеріалів.

Варто зазначити, що в Telegram-каналі "Mash", на якому попередньо "впізнали" одну із моделей, знову припустили, хто може бути організатором зйомки.

За інформацією адмінів каналу, з цим може бути пов'язаний фінансист Віталій Гречин. Зазначимо, що він є американським громадянином, але має українське коріння.

Консул відвідав затриманих в Дубаї українок, які фотографувалися оголеними: що їм загрожує - фото 2

До слова, моделі в Дубаї — не перші українки, які прилюдно оголилися за кордоном у 2021 році.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, як наш співвітчизник після звільнення з польської компанії "попрощався" з роботодавцями у досить екстравагантний спосіб. Подробиці можна дізнатися в нашому матеріалі.

Також на порталі є інформація про те, як голий чоловік рятувався від хижаків в австралійському лісі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини