Головна Новини Суспільство події Кома замість пляжу: на відпочинку в Туреччині в українки стався інсульт
commentss НОВИНИ Всі новини

Кома замість пляжу: на відпочинку в Туреччині в українки стався інсульт

Замість відпочинку на морі жінка опинилася у важкому стані на лікарняному ліжку

28 жовтня 2020, 13:18
Поділіться публікацією:

Під час відпустки в українки раптово стався крововилив у мозок. Жінка у важкому стані, а рахунки за лікування продовжують рости, повідомляє ТСН.

Кома замість пляжу: на відпочинку в Туреччині в українки стався інсульт

Фото: 24 Канал

Звичайний сімейний відпочинок закінчився госпіталізацією. В українки, яка разом зі своїм чоловіком вирушила у відпустку закордон, стався крововилив у мозок. 

Зоряну Семенюк, так звати жінку, прооперували в місцевій лікарні в Туреччині. Зараз дівчина у комі та підключена до апарату штучної вентиляції легень. Чоловіка до неї впускали лише на кілька хвилин, адже хвора у важкому стані. 

"14 жовтня подружжя поїхало відпочивати до Туреччини. Вже за два дні приблизно о 16:00 вона прилягала відпочити, чоловік думав що вона спить. Зранку о 07:00  він побачив, що вона не прокидається. Викликали швидку і її госпіталізували", — розповіла родичка сім’ї Надія Павук.

Жінці провели операційне втручання. Після трепанації черепа вона залишається в комі. 

"Зараз чоловікові дозволили більше часу проводити з нею, розмовляти, тримати за руку, щоб стимулювати мозок до відновлення", — каже родичка. "Юрій намагається бути сильним та очікує, що Зоряна прийде до тями".

Сусідка і подруга жінки Анастасія Малайко розповіла, що з Зоряною напередодні поїздки все було гаразд. Вдома у пари залишилося двоє дітей, за хлопцями доглядає мати хворої.

Тим часом родичка Надія намагається зібрати кошти на лікування Зоряни в соціальних мережах, адже лише за тиждень сума лікування склала 44 тис. євро, яких страхова компанія покриває лише 15 тис.  

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли, що в ДТП на Сумщині загинули 4 людини



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини