Головна Новини Суспільство події Коли і де прощатимуться з Антоном Поляковим
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли і де прощатимуться з Антоном Поляковим

У прокуратурі чекають на результати токсикологічної експертизи

10 жовтня 2021, 15:40
Поділіться публікацією:

Усі охочі можуть попрощатися із депутатом Антоном Поляковим, який помер 8 жовтня. Поховають його на батьківщині, проводжатимуть в останню путь у Чернігові. Про це повідомили на офіційній сторінці покійного у Facebook.

Коли і де прощатимуться з Антоном Поляковим

У Києві попрощаються с Антоном Поляковим, фото з відкритих джерел

Прощання з Поляковим відбудеться 11 жовтня 2021 року. Початок похоронної церемонії о 10.00. Проведуть її у Чернігівському обласному філармонічному центрі, за адресою – місто Чернігів, проспект Миру, 15.

Водночас у ЗМІ пишуть, що нібито в крові депутат виявили заборонені речовини, що могли спричинити смерть чоловіка. Як заявили у прес-службі Національної поліції Києва, результати токсикологічної експертизи не надійшли. Тому офіційних даних про те, що було в крові Полякова, немає і підтвердити слова депутатки Янченка поки що не можна, як спростувати.

Нагадаємо, що 8 жовтня патрульні зупинили таксі, водій якого порушував правила дорожнього руху, коли їхав дорогою Дніпровським районом Києва. Патрульні виявили нардепа Полякова в авто непритомним і викликали медиків. Реанімували чоловіка медики "швидкої", але його серця не працювало. У прокуратурі розповіли, що автомобіль таксиста обстежуватимуть криміналісти, також вилучено мобільний телефон депутата, документи з якими він був, готівка.

Як повідомляв портал "Коментарі", стала відомо причиною смерті політика. Як повідомила прес-служба Київської міської прокуратури, судові експерти дали висновки щодо результатів розтину. За медичними даними, чоловік помер від проблем із серцем. Слідчі кажуть, що для розслідування його смерті подали запити щодо проведення інших судово-медичних досліджень.

Також ми писали, що Антон Поляков очолював "Український центр протидії злочинності та корупції" і через свою позицію стояв як кістка в горлі в деяких політиків. Віталій Журавський сказав, що його могли замовити та отруїти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини