Головна Новини Суспільство події Китаєць намагався підкупити прикордонника для в’їзду в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Китаєць намагався підкупити прикордонника для в’їзду в Україну

Хабар прикордоннику іноземець намагався дати на Одещині

сьогодні, 11:12
Поділіться публікацією:

У пункті пропуску "Старокозаче" на Одещині 43-річний громадянин Китаю запропонував хабар прикордоннику, аби безперешкодно потрапити на територію України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України.

Китаєць намагався підкупити прикордонника для в’їзду в Україну

Ілюстративне фото

Під час заходів прикордонного контролю іноземець не зміг підтвердити мету свого перебування на території нашої держави та не орієнтувався куди саме прямує. Розуміючи серйозність ситуації, чоловік спробував все ж таки "вирішити питання" щодо пропуску через кордон, запропонувавши інспектору прикордонного контролю неправомірну грошову винагороду в розмірі 200 доларів США.

Військовослужбовець від пропозиції відмовився. Стосовно хабародавця направлено повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак злочину, передбаченого за ст. 369 КК України "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі".

Китаєць намагався підкупити прикордонника для в’їзду в Україну - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У київському потязі службовий пес зреагував на француза: що виявили

Прикордонники 7 прикордонного Карпатського загону з допомогою службового собаки виявили гашиш в іноземця, який прямував до української столиці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України.

59-річний громадянин Франції їхав потягом "Перемишль-Київ". Під час проходження контролю відбулося спрацювання службового собаки, натренованого на пошук наркотичних речовин. В ході перевірки спільна прикордонно-митна оглядова група виявила пакунок з 13 грамами невідомої речовини. Зі слів іноземця, виявлене є наркотичним продуктом із коноплі. "Дурман" іноземець мав намір перевезти для особистого вжитку. Щоб обманути нюх собаки, чоловік сховав пакунок під вату, на яку накапав лаванди, а поверх усього наліпив пластирну пов’язку та прикріпив на тіло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини