Головна Новини Суспільство події Кілька років зустрічалися: у Тернопільській області хлопець зарізав свою дівчину на очах у друзів
commentss НОВИНИ Всі новини

Кілька років зустрічалися: у Тернопільській області хлопець зарізав свою дівчину на очах у друзів

Хлопець завдав 18-річній дівчині 20 ударів ножем

19 січня 2022, 00:25 comments1026
Поділіться публікацією:

В Тернопільській області  довічне ув’язнення отримав 34-річний мешканець  населеного пункту Воля Теребовлянського району, за те, що позбавив життя 18-річну  землячку. Ув'язнений двічі робив спробу оскаржити рішення місцевого суду, але Верховний суд нашої країни не задовільнив  касаційну скаргу, з якою до цієї установи звертався вбивця. Про це інформує відділ комунікацій ГУ Нацполіції Тернопільської області.

Кілька років зустрічалися: у Тернопільській області хлопець зарізав свою дівчину на очах у друзів

Дівчина померла по дорозі в лікарню (фото з відкритих джерел)

Ця трагедія мала місце ще 14 вересня 2019 року в населеному пункті Воля, що на Тернопільщині.

 За оприлюдненим повідомленням, дівчина, на яку підняв руку вбивця, кілька років з ним зустрічалась, хоч він був значно старший за неї. Потім поїхала на навчання до міста Тернопіль і вони перестали бачитись.

У вересні студентка повернулась додому, щоб погостювати в батьків. З друзями вони гуляли в селі. Коли хлопці на якийсь час залишили дівчат, до своєї колишньої коханої підбіг її колишній хлопець. Він грубо вдарив її в обличчя, потім ножем почав завдавати їй ударів.

 Він також поранив ножем місцевого юнака, який заступився за свою землячку. Скривавлена тернополянка лежала на землі, а її вбивця тим часом почав втікати. Потім ховався в лісі.

 Жертва помсти вбивці пішла з життя дорогою, коли її везли до медичного закладу. На її тілі експерти від слідкували 20 ножових ударів та 4 порізи.

 Під час судового розгляду справи в Теребовлянській судовій установі підозрюваний все заперечував та відразу з допомогою адвокатів почав готувати апеляцію. Він просив колегію суддів, щоб  перекваліфікували його дії з умисного вбивства з особливою жорстокістю  на умисний злочин. Тому що  максимальний термін ув’язнення за цим обвинуваченням  передбачає до 15 років позбавлення волі. Але Апеляційна судова установа  залишила вирок без змін.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували нові подробиці вбивства дівчини у Дніпропетровській області.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини