Головна Новини Суспільство події Кілер у лижному костюмі: нові подробиці вбивства кримінального авторитета у Яремче (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кілер у лижному костюмі: нові подробиці вбивства кримінального авторитета у Яремче (ВІДЕО)

Вбивця в Яремчі майже впритул розстріляв одного з місцевих ватажків кримінальників, коли той сидів в стоматологічному кріслі

16 лютого 2022, 20:00 comments1137
Поділіться публікацією:








Невідомий кілер, що застрелив 42-річного пацієнта стоматологічного кабінету в містечку Яремче, прийшов сюди одягнутий в лижний костюм. Представники поліції розшукують підозрюваного. Про це інформує ТСН.

Кілер у лижному костюмі: нові подробиці вбивства кримінального авторитета у Яремче (ВІДЕО)

Вбивство чоловіка в Яремче (фото пресслужба поліції Івано-Франківської області)

Найманий вбивця вбіг до стоматологічного кабінету і майже впритул розстріляв чоловіка, який сидів в стоматологічному кріслі. На щастя, лікар-стоматолог під час цього організованого замаху не постраждав.

За словами заступника начальника ГУ НП  Івано-Франківщини Дениса Кравченка, незнайомий зловмисник орієнтовно зробив шість пострілів. Більш детальну відповідь надасть судмедекспертиза.

Важко пораненого пацієнта відразу завезли до місцевої лікарні. Місцеві лікарі намагались врятувати йому життя, але їх зусилля були безрезультатними.

За словами лікаря-хірурга місцевої лікарні  Станіслава Яцука, в  у важко пораненого  чоловіка були критичні показники,  він перебував стані клінічної смерті і всі проведені заходи реанімації виявились неуспішними.

 Як повідомили івано-франківські правоохоронці,  вбили 42-річного жителя обласного центру – міста Івано-Франківська.

Свідки запам'ятали, що вбивця був одягнений в лижний костюм, на обличчі мав маску.

 Важливо, що місцевих поліціянтів  о 18:45   сповістив про цю криваву подію лікар-стоматолог, що дивом залишився живим. Як він розповів, в стоматологічний кабінет вскочив незнайомець і зробив  кілька пострілів в його пацієнта. Потім він покинув приміщення і вибіг на вулицю.

Важко поранений івано-франківець пішов з життя  в той час, коли медики надавали йому допомогу. За повідомленням місцевих ЗМІ, вбитий – Ігор Дутка, його ще знають в кримінальних колах, як "Сухого".

Івано–франківські поліціянти були підняті за сигналом тривоги. На пошуки нападника залучено представників всіх оперативних служб та нарядів  поліції.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Івано-Франківську обстріляли автомобіль з гранатомета.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини