Головна Новини Суспільство події Керівництво НКРЕКП нарахувало собі величезні премії: у ДБР назвали суму
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівництво НКРЕКП нарахувало собі величезні премії: у ДБР назвали суму

Чиновники преміювали себе на понад 2 мільйони гривень

30 листопада 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

Співробітники ДБР виявили, що Голова та члени Національної комісії, які займаються державним регулюванням у сфері енергетики та комунальних послуг, здійснили собі протиправне начислення премій на чималу суму, яка становить понад 2 мільйони гривень. Про це повідомили у ДБР.

  Керівництво НКРЕКП  нарахувало собі величезні премії: у ДБР назвали суму

Чиновники виписали собі величезні премії (фото з відкритих джерел)

 Державні посадовці цього важливого державного органу підтримали рішення про нарахування  собі преміювальних виплат за підсумками роботи у 2020 році. Вони, очевидно, усвідомлювали, що йдуть на корупційне порушення, такими діями провокують конфлікт інтересів, бо не поставили до відома, як це передбачено, Нацагенство з питань запобігання корупції.

 Розглянувши  скеровані матеріали Державного бюро розслідувань, працівники установи, яка займається попередженням корупції оформили протоколи про адміністративні правопорушення стосовно  цих впливових чиновників за ч. 1, 2 ст. 172-7. Це кваліфікується, як порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів національного Адмінкодексу.

 Зараз ці матеріали про корупцію знаходяться на розгляді в судовій установі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Єрмаку доведеться провести кілька днів на допиті у ДБРДержавне бюро розслідувань планує днями викликати глави Офісу президента Андрія Єрмака на допит у справі про "вагнерівців". При цьому в ДБР зазначають, що поки що вони не мають якихось фактів про те, що саме Єрмак причетний до зриву спецоперації із захоплення російських бойовиків, які воювали на Донбасі. За словами Сухачова, слідство не має жодних доказів, що підтверджують, що спецоперацію із затримання "вагнерівців" не вдалося реалізувати саме через втручання Андрія Єрмака.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини