Головна Новини Суспільство події Катастрофа Ан-26: де і коли попрощаються з загиблими (ОНОВЛЕНО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Катастрофа Ан-26: де і коли попрощаються з загиблими (ОНОВЛЕНО)

У катастрофі військового літака Ан-26 загинули 26 осіб з 27-ми, які перебували на борту

28 вересня 2020, 18:00
Поділіться публікацією:

У Харкові призначили дату і час церемонії прощання з курсантами та офіцерами, загиблими під час аварії літака Ан-26. Вона відбудеться вже завтра, 29 вересня, на території міського Меморіалу слави. Про це розповів керівник регіонального відділення АрміяInform Віталій Саранцев, передає Укрінформ.

Катастрофа Ан-26: де і коли попрощаються з загиблими (ОНОВЛЕНО)

Катастрофа Ан-26. Скріншот

Як пізніше уточнив глава ОДА Олексій Кучер, мова йде тільки про одного загиблого.

"Сьогодні в мережі Інтернет та в ряді ЗМІ з'явилася неправдива інформація про те, що завтра о 09:00 на Меморіалі Слави відбудеться прощання із загиблими в авіакатастрофі під Чугуєвом курсантами і офіцерами. Як ви вже знаєте, ведеться слідство і поки здійснюються експертизи ДНК тіл загиблих, які триватимуть близько 2-3 тижнів. Прощання з 25 курсантами і офіцерами поки об'єктивно неможливо. Завтра о 09:00 ми проведемо в останню путь нашого сокола Вільхового Віталія, який вижив, але на жаль, на ранок 26 вересня помер у лікарні", — йдеться в повідомленні.

Військовий літак, на якому курсанти та офіцери Харківського університету повітряних сил здійснювали навчальний політ, розбився увечері 25 вересня недалеко від Чугуєва Харківської області. На борту в цей момент знаходилося 27 чоловік: 20 курсантів і 7 офіцерів. Вижити вдалося лише одному курсанту. За життя ще одного боролися лікарі, але врятувати хлопця не вдалося. У нього були опіки 90 відсотків тіла і організм просто не витримав больового шоку.

Публічна церемонія прощання відбудеться на території Меморіалу слави о 9 ранку.

Поки ж люди несуть квіти, свічки та іграшкові літачки до будівлі Університету повітряних сил, а також на місце катастрофи.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, яку версію аварії Ан-26 поки вважають основною. Зараз фахівці розшифровують чорні ящики. Тільки після цього стане відома остаточна причина катастрофи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини