Головна Новини Суспільство події Ізраїльський військовий гелікоптер розбився біля узбережжя країни: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїльський військовий гелікоптер розбився біля узбережжя країни: є загиблі

Двоє членів екіпажу загинули в результаті катастрофи

4 січня 2022, 11:45
Поділіться публікацією:

Ізраїльський військовий гелікоптер розбився біля узбережжя північного Ізраїлю під час тренувального польоту пізно в понеділок, 3 січня, у результаті чого загинули двоє пілотів, повідомили військові. Про це повідомляє Reuters.

Ізраїльський військовий гелікоптер розбився біля узбережжя країни: є загиблі

Поліцейські розмовляють з ізраїльтянами, які тримають частини військового гелікоптера на березі після того, як він розбився - Reuters

За словами військових, третій член екіпажу, повітряний спостерігач, отримав поранення і був евакуйований до лікарні.

Командувач ВПС почав розслідування катастрофи та наказав тимчасово припинити навчальні польоти, а також використання морського гелікоптера Panther.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у районі Ель-Кахон у Південній Каліфорнії розбився літак, не залишивши нікого в живих. За даними департаменту шерифа округу Сан-Дієго, літак мав приземлитися на місцевому аеродромі. Пожежники не знайшли на місці події тих, хто вижив, повідомили в прес-релізі влади, але не уточнили, скільки жертв було знайдено. Судмедексперти проведуть розслідування та ідентифікують постраждалих після того, як члени сім'ї отримають повідомлення про катастрофу.

Також "Коментарі" писали, що Ізраїль підписав угоду зі Сполученими Штатами про покупку 12 вертольотів Lockheed Martin CH-53K і двох літаків-заправників Boeing KC-46. Угода є частиною модернізації військово-повітряних сил Ізраїлю та включає можливість придбання шести додаткових вертольотів. Перші вертольоти повинні прибути в Ізраїль у 2026 році. Бригадний генерал Шимон Ценціпер, начальник матеріально-технічного забезпечення ВПС, повідомив Армійському радіо Ізраїлю, що літаки-заправники, які були на замовленні, будуть доставлені не раніше 2025 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини