Головна Новини Суспільство події Інсценували побиття: нові подробиці у справі про напад на депутата з Херсонської області
commentss НОВИНИ Всі новини

Інсценували побиття: нові подробиці у справі про напад на депутата з Херсонської області

Завдяки діям поліції розкрито скоєння важкого замовного злочину

9 листопада 2021, 19:15
Поділіться публікацією:

Працівники поліції запобігли скоєнню важкого замовного злочину. Аби вийти на його замовника, який хотів за грошову винагороду важко побити та скалічити депутата однієї з сільських громад  Херсонщини, вони інсценували побиття цього обранця та його дружини. Про це інформує пресслужба  Нацполіції  Одещини.

Інсценували побиття: нові подробиці у справі про напад на депутата з Херсонської області

Виявилося, що то була операція поліції (фото з відкритих джерел)

 За оприлюдненою інформацією, вже встановлено, що завдання тяжких тілесних ушкоджень сільському обранцю сусідньої області замовив керівник сільської ОТГ, бо вони конфліктували. Він пообіцяв заплатити за спричинення важких тілесних ушкоджень своєму недругу 7 тисяч доларів. Навіть дав завдаток – 1,5 тисячі зелених та 10 тисяч грн.

 Здійсненню цього злочину запобігли працівники СБУ та поліціянти. Неподалік міста Одеса вони розіграли сцену нападу на авто херсонського обранця і побиття його та дружини.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що біля Одеси жорстоко побили депутата з Херсонської областіНеподалік обласного центру Одеської області мав місце жорстокий інцидент, в якому невідомі нападники завдали важких тілесних ушкоджень обранцю однієї з сільських громад Херсонщини. За інформацією працівників поліції, цей кримінал з жорстоким побиттям стався просто на Новомиколаївській  автостраді 5 листопада. Зловмисники зупинили авто, в якому мандрували чоловік та дружина, жителі Херсонщини. Глава родини – сільський депутат однієї з місцевих сільських громад. Нападники без пояснень почали жорстоко бити кермувальника авто, дісталось і його попутниці.  Херсонський депутат з важкими ушкодженнями доставлений до місцевого медичного закладу, медики роблять все можливе, щоб врятувати йому життя. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини