Головна Новини Суспільство події Імпортери з Китаю намагались ввезти в Україну контрабанду на майже 5 млн гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Імпортери з Китаю намагались ввезти в Україну контрабанду на майже 5 млн гривень

Без податків китайський імпортер намагався продати бензопили

14 вересня 2021, 16:28
Поділіться публікацією:

Працівники Державного бюро розслідувань у Миколаївській області попередили контрабанду на майже 5 млн гривень, повідомляють у відомстві. 

Імпортери з Китаю намагались ввезти в Україну контрабанду на майже 5 млн гривень

Контрабанда, фото ДБР

Контрабанду здійснив китайський імпортер. В контейнерах були бензопили. Їх кількість значно перевищувала ту, яку вказали у документах на товар.

Імпортер зазначив у декларації дрібний товар та незначну кількість бензопил. А насправді ж перевозив тільки велику кількість бензопил.  Слідчі стосовно імпортера склали протокол. Порушнику загрожує штраф на суму вартості товару прихованого від прикордонників. вона становить 4,9 млн гривень.

Раніше портал "Коментарі" розповідав про течому ДБР підозрює Філатова в розкраданні грошей.   За даними правоохоронців, протягом 2019–2020 років у дитячих садках та школах Дніпра проводилися роботи за програмою підвищення показників енергоефективності. Кошти на це були виділені місцевому бюджету Європейським банком реконструкції та розвитку. Один із власників приватного товариства вмовив певних осіб з-поміж чиновників та підприємців, аби обманним шляхом вивести виділені кошти.

14 липня 2021 року слідчі ДБР повідомили про підозру шістьом особам, зокрема заступнику директора одного з комунальних підприємств Дніпровської міської ради. Також, співробітники ДБР перевірятимуть роботи й на інших об’єктах в Дніпрі.

Також портал "Коментарі" повідомляв, хто винен за вибухи військових складів у Сватовому. Правоохоронці встановили, що внаслідок недбалих дій двох командирів реактивних артилерійських батарей ЗСУ загинуло троє людей, а бюджету України було нанесено близько 18 млн гривень збитків. Зазначається, що у жовтні 2015 року підозрювані порушили норми з розташування польових артилерійських складів, розмістивши один із них поблизу населеного пункту Сватове. У той час на його межах зберігалося близько 3000 тонн боєприпасів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини