Головна Новини Суспільство події Хто і чому влаштував стрілянину в Єкатеринбурзі
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто і чому влаштував стрілянину в Єкатеринбурзі

Російська поліція затримала зловмисника живим

30 травня 2021, 23:00
Поділіться публікацією:








У російському місті Єкатеринбург колишній поліціянт у стані алкогольного сп'яніння почав стріляти з балкона в перехожих та важко поранив восьмирічну дівчинку. Про це повідомляє РБК. 

Хто і чому влаштував стрілянину в Єкатеринбурзі

Єкатеринбург - фото: РБК

У неділю, 30 травня, ввечері, чоловік почав безладно стріляти з балкона по перехожих. Поліція оточила територію біля будинку і заблокувала квартиру. Пізніше стрілянина припинилася. За інформацією видання журналістів, зловмисник перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Внаслідок стрілянини було поранено в живіт дівчинку, яка перебуває у вкрай важкому стані в дитячій міській лікарні. Також поранено співробітника Росгвардії, який отримав ушкодження середньої тяжкості.


Чоловіка, який влаштував стрілянину затримали. Спецпризначенці увірвалися у квартиру та знешкодили його. Під час штурму вони використовували світлошумові гранати. Повідомляється, що злочинець чинив збройний опір.

Наразі слідчі порушили проти стрілка кримінальну справу про замах на вбивство малолітньої та посягання на життя правоохоронця.

Нагадаємо, що 11 травня в одній зі шкіл міста Казань, що в Росії, відкрили стрілянину під час якої загинуло 7 дітей та вчителька. Деталі в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в американському місті Бірмінгем (штат Алабама) в парку посварилися двоє чоловіків. В результаті з'ясування відносин сперечалися взялися за зброю. У цей момент в зоні відпочинку перебували кілька сотень людей, причому серед них сім'ї з дітьми, однак це не зупинило конфліктуючих чоловіків. В результаті перестрілки було вбито жінку, ще двоє людей госпіталізовані у важкому стані, ще один отримав травми, небезпечні для життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Варбаломью

31 травня 2021, 03:59

Подача новостей. на раиси да так себе, кто то что то пострелял. Фигня мелкая. Но зато в США йелки палки что твориться! Ужас! что творится! страх!


Новини