Головна Новини Суспільство події "Ховати вас в таку погоду, приємного мало": священник з Полтави знову здивував Мережу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ховати вас в таку погоду, приємного мало": священник з Полтави знову здивував Мережу

Олександр Дедюхін порадив містянам бути обережними на вулиці

28 грудня 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

На всіх територіях нашої країни зараз холодна зимова погода. Хуртовини та буревії позамітали автостради, населені пункти, міста. З тої причини, що снігу випало  багато, важко ходити по вулицях. Що вже казати, коли  прийшла біда і потрібно провести траурну процесію.
Цю ситуацію мав на увазі відомий настоятель з міста Полтава Олександр Дедюхін.
Ось що зазначив в соціальних мережах одіозний священнослужитель, звертаючись до своїх парафіян: "Ви там бережіть себе, бо ховати вас в таку погоду, приємного мало"

 "Ховати вас в таку погоду, приємного мало": священник з Полтави  знову здивував Мережу

Олександр Дедюхін (фото з відкритих джерел)

 Цей пост полтавського настоятеля був жваво обговорений користувачами соціальних мереж.

"Читаю коментарі, отче, людям треба більш ґрунтовно пояснити, зимно, гробарям копати мерзлу землю зовсім не в радість, родичі покійного навколо могили стоять і замерзають, можуть простудитися, отцям також несолодко", "Спочатку прочитала в новинах про "черговий допис скандального попа", а тепер дійшла до фб. Ржу, і не стільки від самого посту, як од деяких коментарів.все-таки декому Господь почуття гумору зовсім не дав. Жгіть отче", "Моя покійна бабця завжди боялась померти зимою. Казала не хочу, щоб мене матюкали коли будуть копати могилку. Померла в травні. Вимолила видно",- пишуть у коментарях.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії священник споював і ґвалтував дітейУ Російській Федерації (РФ) священнику з Оренбурзької області присудили 13 років позбавлення волі за насильницькі злочини сексуального характеру над дітьми. Правоохоронці довели, що з січня 2019 по лютий 2020-го батюшка, що служив в Асекєєвському районі, скоював сексуальне насильство над дітьми, яким навіть не виповнилося 14 років.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини