Головна Новини Суспільство події Хотіли втекти: ДБР вилучило зброю у нардепів від фракції ОПЗЖ
commentss НОВИНИ Всі новини

Хотіли втекти: ДБР вилучило зброю у нардепів від фракції ОПЗЖ

У Вадима Рабіновича були вилучені три рушниці та чималі готівкові суми

15 березня 2022, 16:56
Поділіться публікацією:

Співробітники ДБР провели серію  обшуків в нардепів, які представляють в парламенті фракцію ОПЗЖ. Саме ці обранці незаконно перетнули або мали на меті перетнути український державний кордон.

Хотіли втекти: ДБР вилучило зброю у нардепів від фракції ОПЗЖ

У депутатів знайшли зброю (фото: ДБР)

Такі слідчі дії були проведені в рамках досудового розслідування стосовно неправомірних дій, які вчинили службові особи правоохоронних органів. Саме  останні посприяли певним громадянам, в їх числі і народні депутати нашої країни,  незаконно перетнути український державний кордон.

Важливо, що в парламентаря Вадима Рабіновича були вилучені три рушниці та чималі готівкові суми в гривнях та доларах. В іншого парламентаря від цієї партії Віктора Чорного – 2 гранати, це -Ф-1 та РГД-5, в парламентаря Олега Волошина  було знайдено  пістолет.

Кримінальне провадження порушено за ч. 3 ст. 365 ККУ. Це — перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що спричинило тяжкі наслідки.

За санкцією озвученої статті передбачається позбавлення волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що нардеп Кива у ефірі російського телеканалу заявив, що Україна має увійти до складу Росії. Ілля Кива, який має посвідчення народного депутата України від партії "Опозиційна платформа- "За життя"", потрапив у черговий скандал. Він виступив у ефірі російського телеканалу із заявами про необхідність злиття України з Росією, як відновлення історичної справедливості. Відео з заявами Киви уже з’явилось у вільному доступі на платформі Youtube. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини