Головна Новини Суспільство події Гуфман відреагував на "прикольну" акцію Нацкорпусу біля свого будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гуфман відреагував на "прикольну" акцію Нацкорпусу біля свого будинку

Голова обласної парторганізації "Опозиційна платформа – За життя" Геннадій Гуфман каже, що під його вікнами мітингували за гроші "діти"

17 липня 2020, 13:09 comments2345
Поділіться публікацією:

Гуфман відреагував на "прикольну" акцію Нацкорпусу біля свого будинку

Вчора ввечері під вікнами голови обласної парторганізації "Опозиційна платформа – За життя" на так звану акцію протесту зібралися представники Нацкорпусу. За словами Геннадія Гуфмана, на мітинг прийшла молодь 18-20 років, яку привели троє дорослих чоловіки. Про це передає портал "Відкритий".

За словами Гуфмана, протягом 8-10 хвилин молоді люди скандували завчені гасла, а потім розмалювали паркан будинку зображеннями прапора РФ. Сам Гуфман назвав бучу біля свого будинку недолугою спробою створити в місті серйозну проблему.

“Я не розумію, проти кого ця акція і на що вона спрямована. Люди прийшли до будинку, де живемо я і моя сім'я, викрикуючи відрепетирувані гасла. Діти, яких привели на цей мітинг за гроші, скандували "Слава Україні!", однак, такими діями вони ганьблять, а не прославляють нашу країну. Думаю, їх батьки просто не знають, в яких акціях беруть участь сини та дочки. Одна справа, коли ти ведеш людей на спортивні змагання, в кіно або музей, а інше – на проплачений мітинг", – говорить Геннадій Гуфман.

В результаті, на місце події викликали поліцію. Правоохоронці під'їхали, коли акція вже закінчилася, проте відкрили кримінальне провадження за статтею "Хуліганство".

“Дуже важливо не пустити цю справу на самоплив. Я хочу, щоб правоохоронці розібралися в ситуації. Встановити тих, хто влаштував цю "акцію" під моїми вікнами, нескладно. Вони самі зняли на відео і виклали в соцмережі. Люди відчувають свою безкарність. Невідомо до якого дому вони підуть завтра. Для них це "прикольна акція". Саме так відбувається висловився один з учасників цього мітингу в соцмережі. До речі, зробив це юний націоналіст  російською мовою. Так що ми явно не дарма підіймаємо в Дніпрі мовне питання. Цікаво, якби така юрба прийшла під вікна батьків одного з цих хлопців, він би теж назвав це прикольним? Вже дуже це все нагадує збори нового "Гітлер'югенду". Історія показує, що подібне може бути дуже небезпечним", – говорить Геннадій Гуфман.

Раніше ми повідомляли про те, що політолог Руслан Бортнік заявив, що "Нацкорпус" перетворився на франшизу для політичного та економічного тиску.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини