Головна Новини Суспільство події Група Татаров-Трубіцин-Андрєєв могла взяти під контроль усі «тіньові схеми» у Києві - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Група Татаров-Трубіцин-Андрєєв могла взяти під контроль усі «тіньові схеми» у Києві - ЗМІ

Журналісти розповіли, які спільні інтереси у столиці можуть мати заступник голови ОП Олег Татаров, депутат Київради Владислав Трубіцин і колишній керівник КП "Київблагоустрій" Андрій Андрєєв

1 грудня 2021, 16:51
Поділіться публікацією:

Події останніх двох років можуть свідчити про те, що у владних кабінетах сформувалася нова впливова група, яка взяла під контроль основні тіньові схеми Києва. Членами цієї групи можуть бути заступник голови Офісу президента Олег Татаров, депутат Київради від "Слуги народу" Владислав Трубіцин, а також колишній керівник КП "Київблагоустрій", екс-депутат Київради Андрій Андрєєв. Про це йдеться у матеріалі, опублікованому на порталі delo.ua.

Група Татаров-Трубіцин-Андрєєв могла взяти під контроль усі «тіньові схеми» у Києві - ЗМІ

КМДА - фото з відкритих джерел

Журналісти зазначають, що Олег Татаров почав зміцнювати свої позиції у будівельному бізнесі Києва одразу після того, як став заступником голови Офісу президента у серпні 2020. Як тільки він обійняв цю посаду, компанія його тестя "Дейрінг Капітал" отримала від Київради 1,5 гектара землі у Святошинський район під забудову.

Трубіцину, за даними видання, Татаров нібито допоміг у конфлікті із власником землі під книжковим ринком "Петрівка". У депутата Київради там великий книжковий бізнес і йому могло бути невигідним перенесення ринку в інше місце. У жовтні 2020 року Трубіцин повідомив, що ринок залишиться на колишньому місці.

На думку автора статті, саме у серпні-жовтні 2020 року і відбулося більш тісне знайомство Татарова та Трубіцина та нібито обговорення спільного "бізнесу".

Третім партнером Татарова та Трубіцина журналісти називають екс-депутата Київради Андрія Андрєєва.

Олег Татаров, як відомо, в Офісі президента займається правоохоронними органами. Журналісти припускають, що це може дати йому не лише додаткові важелі у вирішенні необхідних питань, а й можливість використовувати адмінресурс.

Владислав Трубіцин у Київраді обіймає посаду голови Постійної комісії міськради з питань підприємництва, він також очолює міжфракційне об'єднання "Успішний Київ". Ймовірно, на нього покладено функцію головного комунікатора з міської ради.

Андрія Андрєєва у цій зв'язці журналісти називають виконавцем.

Автори матеріалу не виключають, що спектр діяльності Татарова, Трубіцина та Андрєєва може бути широким – у Києві завжди є питання, які потребують вирішення – від виділення землі під забудову до оформлення підрядів "потрібним" людям.

Залишається тільки здогадуватися, який прибуток може приносити така діяльність і куди прямують доходи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини