Головна Новини Суспільство події Глобальний глюк: Сервіси Google перестали працювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Глобальний глюк: Сервіси Google перестали працювати

Користувачі з різних країн відзначають перебої в роботі Google

14 грудня 2020, 14:29
Поділіться публікацією:

Користувачі сервісів Google відзначають перебої в роботі додатків. Про це заявили вже люди з багатьох країн. Так, недоступні виявилися такі популярні програми як YouTube, Gmail, Google Drive. Пізніше стали надходити скарги на те, що пошуковик інтернет-гіганта перестав працювати.

Глобальний глюк: Сервіси Google перестали працювати

За даними порталу Downdetector, збої реєструються в Україні, США, Німеччині, Великобританії, Росії, Болгарії та ще ряді країн.

Відзначається, що проблеми існують не тільки в веб-версії, але і мобільних додатках-аналогах.

Деякі користувачі відзначають, що в сервіс YouTube можна зайти через браузер Chrome використовуючи вкладку "інкогніто". Однак подібна хитрість спрацьовує не завжди і не у всіх.

Компанія Google поки не розмістила пояснень на своїх офіційних сторінках.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Google оголосив, що користувачі YouTube зможуть в майбутньому уникати реклами азартних ігор і алкоголю, якщо вони не хочуть її бачити. Ця функція, як повідомляє Google, буде надана користувачам Google з наступного року. Ця функція буде впроваджуватися для користувачів поетапно, починаючи з реклами на YouTube в США, а потім поступово Google планує впровадити її для Google Ads та YouTube у всьому світі на початку 2021 року. Країни з законодавчими обмеженнями на показ реклами азартних ігор і алкоголю не побачать ніяких змін в їх політиці. У своєму блозі компанія заявила, що надасть користувачам YouTube більше коштів управління, щоб обмежити рекламу на такі делікатні теми, як алкоголь і азартні ігри. Для цього в настройках реклами додається нова функція, яка дасть можливість користувачам обмежувати цільову рекламу для таких тем.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини