Головна Новини Суспільство події Глава Білого дому назвав головного убивцю дітей в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Білого дому назвав головного убивцю дітей в США

Джо Байден обурливо висловився щодо насильства із застосуванням зброї в Америці, та назвав «неприйнятними» ситуації, зі стріляниною у двох штатах США

17 квітня 2023, 10:05
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дані "Голосу Америки".

Глава Білого дому назвав головного убивцю дітей в США

Джо Байден у заяві закликав державотворців провести реформи із врегулювання контролю над зброєю

Днями, у штаті Алабама, на дні народженні підлітка в Дейдвіллі загинуло четверо осіб, внаслідок стрілянини. А у парку в Луїсвіллі, штат Кентуккі, було застрелено двох людей.

"До чого дійшла наша країна, якщо діти не можуть без страху піти на день народження? Якщо батьки змушені хвилюватися щоразу, коли їхні діти переступають поріг школи, кінотеатру чи парку?", – повідомляє Байден у заяві, опублікованій Білим домом.

Джо Байден додає, що неодноразово звертався до законодавців, аби ті провели відповідні реформи, що стосуються контролю над зброєю.

"Зброя – головний убивця дітей в Америці кількість вбивств, і зростає, а не зменшується", — йдеться у повідомленні.

Глава Білого дому розкритикував республіканців, які підтримали низку законів, що стосуються "підриву" безпеки зброєю та є прихильниками Національної стрілецької асоціації.

"Наші громади заслуговують на краще. Я готовий, як і завжди, сумлінно співпрацювати з представниками іншої партії над федеральним законодавством, яке врятує життя людей", – окреслив Байден.

Далі Глава Білого дому додав: Конгрес спроможний вимагати безпечного зберігання вогнепальної зброї, ретельної перевірки біографічних даних при продажу зброї, заборонити штурмову зброю та магазини великої місткості – і це має відбутися терміново.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, у РНБО відповіли – чи вже побачили у росіян наявність китайської зброї. Данілов заявив, що на фронті Україна поки не бачить фактів застосування росіянами китайської зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини