Головна Новини Суспільство події Геройство у вихідний: поліцейський врятував хлопчика з охопленої вогнем квартири
commentss НОВИНИ Всі новини

Геройство у вихідний: поліцейський врятував хлопчика з охопленої вогнем квартири

Геройський вчинок патрульний здійснив у свій вихідний

18 грудня 2021, 19:10
Поділіться публікацією:

В місті Сєвєродонецьку місцевий патрульний Михайло Бойко вчинив геройський вчинок. Маючи вихідний, він  врятував свого маленького сусіда, який міг загинути в помешканні, де виникла пожежа. Про це інформує пресслужба патрульної  поліції України.

Геройство у вихідний: поліцейський врятував хлопчика з охопленої вогнем квартири

Патрульний врятував дитину, яка знаходилась у палаючій квартирі ( фото Патрульної поліції Луганської області )

Подія мала місце вчора, 17 грудня на одній з вулиць міста, що має назву Першотравнева.

Патрульний  в п’ятницю мав вільний день — вихідний. Вирішив вийти на спортивний майданчик, щоб зробити пробіжку. Але телефонний дзвінок дружини примусив повернутись додому. Вона повідомила, що в під’їзді їх будинку палає квартира.

Поліціянт поспішив туди. Сусіди розповіли, що в помешканні, яке охоплене вогнем, зачиненений малюк, було чутно його крик і сльози. Поліціянт вирішив діяти, не чекаючи, поки приїдуть рятувальники. Він вибив двері і забіг до помешкання. На підлозі в одній з кімнат лежав непритомний малюк. Патрульний, не дивлячись на задимлене приміщення, виніс його в під’їзд, і віддав сусідам.

 За інформацією патрульної поліції, їх колега ще раз проник у помешкання, яке палало. Жильці сказали, що там ще можуть бути дітлахи. Воно було повністю задимлене, тож патрульний повз кімнатам, шукаючи інших малюків. Кричав, щоб хтось з них відгукнувся, але відповіді не почув. Більше перебувати у задимленому помешканні Михайло Бойко не зміг, бо не вистачало повітря, щоб дихати. Тому він повернувся на вулицю.

 Врятований відважним поліційним малюк, який повернувся до свідомості, сказав, що в помешканні був сам. Хлопчика відправили до медичного закладу.

Нагадаємо, що сайт коментарі інформував про те, що В Луганській області затримали агента ФСБ: що відомо.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини